Lees deze zomer een heerlijke sexy summer read van Nederlandse bodem ๐Ÿ“–โ˜€๏ธ

De Talisman, het debuut van Dominique Lap, is een spannende mix van romantiek, avontuur en geschiedenis.ย Een sexy en superromantische read die je in รฉรฉn keer uitleest!

Bestel De talisman via Paagman.nl

Dominique Lap is naast auteur en uitgever ook eigenaar van het bekende PR-bureauย fs AGENCY,ย waarmee ze o.a. de promotie doet voor diverse auteurs als Thomas Olde Heuvelt en Elma van Vliet. Ze weet als geen ander boeken op een creatieve manier in de markt te zetten. Dominique is ook actief op Booktok onder de naam:ย readingtheromanceย โ€“ ze is dol op het lezen en bespreken van romance.ย Met dit boek bewijst ze dat ze ook als auteur haar mannetje staat!

Over De Talisman

Britt is een drieรซndertigjarige jarige single met een kinderwens. Haar bedrijf staat al jaren op nummer รฉรฉn, maar het gaat steeds slechter. Ze verliest klant na klant, drinkt te veel en is obsessief bezig met rockster Mr. X. Dan krijgt ze door de knappe Milo de kans van haar leven: werken voor Mr. X himself. Als haar obsessie en echte leven door elkaar beginnen te lopen moet ze een keuze maken… voordat ze twee droommannen laat lopen. Een heerlijke sexy summer read van Nederlandse bodem ie liefhebbers van romantiek en avontuur zeker zal bekoren.

Lees nu het eerste hoofdstuk!

Benieuwd geworden door de omschrijving? Of heb je nog nรฉt dat zetje nodig om overtuigd te worden? Wij delen het eerste hoofdstuk!

Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

7 huiswerktips om het schooljaar goed te beginnen

Bron: STABILO Een nieuw schooljaar is het perfecte moment voor een frisse...
Lees verder