Lees deze zomer een heerlijke sexy summer read van Nederlandse bodem 📖☀️

De Talisman, het debuut van Dominique Lap, is een spannende mix van romantiek, avontuur en geschiedenis. Een sexy en superromantische read die je in één keer uitleest!

Bestel De talisman via Paagman.nl

Dominique Lap is naast auteur en uitgever ook eigenaar van het bekende PR-bureau fs AGENCY, waarmee ze o.a. de promotie doet voor diverse auteurs als Thomas Olde Heuvelt en Elma van Vliet. Ze weet als geen ander boeken op een creatieve manier in de markt te zetten. Dominique is ook actief op Booktok onder de naam: readingtheromance – ze is dol op het lezen en bespreken van romance. Met dit boek bewijst ze dat ze ook als auteur haar mannetje staat!

Over De Talisman

Britt is een drieëndertigjarige jarige single met een kinderwens. Haar bedrijf staat al jaren op nummer één, maar het gaat steeds slechter. Ze verliest klant na klant, drinkt te veel en is obsessief bezig met rockster Mr. X. Dan krijgt ze door de knappe Milo de kans van haar leven: werken voor Mr. X himself. Als haar obsessie en echte leven door elkaar beginnen te lopen moet ze een keuze maken… voordat ze twee droommannen laat lopen. Een heerlijke sexy summer read van Nederlandse bodem ie liefhebbers van romantiek en avontuur zeker zal bekoren.

Lees nu het eerste hoofdstuk!

Benieuwd geworden door de omschrijving? Of heb je nog nét dat zetje nodig om overtuigd te worden? Wij delen het eerste hoofdstuk!

Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Aan de slag met het Pioppi kookboek met deze recepten!

Na het grote succes van het boek Het Pioppi dieet is er nu door...
Lees verder