Exclusief leesfragment! De gloednieuwe roman van Lucinda Riley De Vlinderkamer

Vol met haar kenmerkende mix van onvergetelijke karakters en hartverscheurende geheimen is De vlinderkamer het nieuwe betoverende, generatie-overspannende verhaal van de bestseller auteur Lucinda Riley. Mysterie en romance staan centraal in haar nieuwe stand-alone roman.

De vlinderkamer

Bestel De vlinderkamer via Paagman.nl

Het leven van Posy Montague staat in het teken van de natuur: als kind ving ze vlinders met haar vader, ze was de eerste vrouwelijke student plantkunde aan Cambridge en tegenwoordig is ze altijd te vinden in haar prachtige tuin. Maar het bijbehorende landhuis van haar familie raakt in verval, en Posy moet de pijnlijke beslissing nemen het landgoed te verkopen.

Dan keert Posy’s eerste liefde, Freddie, terug in haar leven. Vijftig jaar geleden brak hij haar hart, maar nu zoekt hij weer contact. Welk geheim draagt hij met zich mee? En wat heeft het statige landgoed van Posy’s familie daarmee te maken?

Kan je niet wachten om te beginnen en heb je na het lezen van alle delen van De zeven zussen écht een beetje Lucinda Riley nodig? Lees dan hier alvast exclusief het eerste hoofdstuk van De vlinderkamer.

Tags bij dit verhaal
Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Sonja Barend op zaterdag in Paagman

Van Sonja Barend verscheen dit voorjaar haar indrukwekkende biografie Je ziet mij nooit...
Lees verder