Schoolspullen kiezen kan ook zo

Begin je jaar goed met deze tips over schoolspullen. Kom erachter hoe je in enkele seconden je boeken kunt kaften en met onze checklists ben je compleet op de eerste dag van het nieuwe jaar.

Heb je geen tijd of juist teveel tijd over deze zomer. Voor iedereen hebben we een tip zodatย jij je jaar goed kunt beginnen.

Schoolspullenlijst

Met deze twee checklists maak je je schoolspullen compleet. Gebruik de schoolspullenlijst van je school voor de juiste rekenmachine. Dat kan namelijk per school verschillen. Dat geldt ook voor de woordenboeken de ene school geeft de voorkeur aan de woordenboeken van Van Dale en de andere juist aan de Prisma pocketwoordenboeken.

 

Maak je eigen agenda

Tijd over deze zomer? Met een bullet journal maak jij je eigen agenda helemaal in je eigen stijl. Een bullet journal is een notitieboek die je zelf omtovert tot een eigen agenda. Om het compleet te maken vul je de pagina’s met to do – en check lists die alleen voor jou van toepassing zijn. En dat kan dus echt iedereen.

Een bullet journal heet zo omdat het een notitieboekje is met alleen maar lichte puntjes op de pagina’s. Die puntjes helpen je om je eigen ontwerp makkelijker op de juiste plek te zetten en om er vervolgens in te schrijven. Het is geen enkel probleem als je niet kunt tekenen of zelf niet creatief bent want op Youtube en Pinterest vind je oneindig veel leuke voorbeelden.
Ga aan de slag met de volgende spullen:

Kaften kan ook in 3 seconden

Ben je sowieso al geen inpaktalent? Geen probleem er bestaan ook rekbare boekenkaften! In een paar tellen heb jij je boek gekaft met deze kaften en ze zijn te krijgen van alle merken en in veel leuke kleuren.
Jij blij, je moeder blij.

Iemand heeft een tutorial gemaakt van het kaften met de rekbare boekenkaft. Echt waar.
Vraag ons niet hoe, maar ze doet er 2 en een halve minuut over. Maar zo krijg je wel een idee van hoe het werkt.

 

Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Vriendschap en vluchten: Een nieuw thuis vinden in een vreemd land

Door Sasha Haasnoot Hartsvriendinnen, maatjes, en bloedbroeders, het zijn allemaal leuzen voor...
Lees verder