Helemaal 2020-proof met deze ideeën voor je Sinterklaassurprise!

Sinterklaas is in het land en de lootjes zijn getrokken! Tijd om aan de slag te gaan. Moet jij een surprise maken, maar laat jouw inspiratie je in de steek? Geen zorgen. Na het lezen van dit artikel weet je wat je moet maken. Wij zetten 4 ideeën op een rijtje waarmee je helemaal 2020-proof bent!

Soms moet je van iets negatiefs iets positiefs maken en daar zijn surprises de uitgelezen kans voor. Nu wil het ook nog eens zo zijn dat 2020 zoveel negatief nieuws had, dat de opties eindeloos zijn. In dat opzicht heeft dit jaar toch nog een lichtpuntje. Een heel klein ieniemienie lichtpuntje, dat wel. In dit artikel geven we je een aantal ideeën om zelf mee aan de slag te gaan. Hoe je het uit eindelijk maakt, mag je helemaal zelf weten. Gelukkig krijg je voor surprises geen rapportcijfer en maakt het niet uit hoe mooi of netjes afgewerkt het is. Het gaat vooral om het (grappige) idee en de cadeautjes die je erin verstopt.

Idee 1: Quarantaine overlevingspakket

Met dit idee kun je letterlijk alle kanten op! Maak van een oude doos een quarantaine overlevingspakket. Je kunt kiezen voor een compact pakket door een schoenendoos te gebruiken of een zeer uitgebreid pakket door te kiezen voor een verhuisdoos. Vul de doos met allerlei soorten essentials voor een quarantaine. Dit kan zijn: alle lievelingssnacks, een goed boek, een puzzel, een zachte deken, een netflix abonnement etc. Verpak het overlevingspakket vervolgens in de stijl van bijvoorbeeld een oude piratenkist of een kluis (zodat de zombies er niet zomaar in kunnen).

Idee 2: Desinfectieslijm

Ben je inmiddels ook al gewend aan het feit dat overal desinfectiegel staat? Hoewel het product geen nieuwe uitvinding is, is het wel voor het eerst dat je dit letterlijk overal tegenkomt. Surprises lenen zich uitstekend voor pranks, oftewel: iemand voor de gek houden. Wil je iemand pesten met sinterklaas? Verstop je cadeautjes dan in een grote pot met (haar)gel en plak er een zelfgemaakt etiket op. Bijvoorbeeld: ‘[NAAM]’s desinfectiegel voor 100% coronabescherming’. De cadeautjes kun je beschermen door ze in boterhamzakjes te doen alvorens je deze in de gel steekt, dan blijven ze mooi droog.

Idee 3: TikTok EBHO kit

Moet jij iets maken voor een TikTok-verslaafde? Lucky you! Deze populaire app kwam dit jaar meerdere malen in het nieuws vanwege dubieuze privacyrichtlijnen, maar ook vanwege de immens populaire dansroutines. In principe kun je met een TikTok surprise alle kanten op. Zo kun je van een oude schoendoos een telefoon maken met daarop het TikTok logo. Je kunt ook een TikTok EHBO kit maken. Bijvoorbeeld voor iemand die zoveel dansjes doet, dat het ook wel eens misgaat. Gebruik je eigen creativiteit bij het maken van de EHBO kit. Het enige wat je nodig hebt is een doos. Deze kun je naar hartenlust versieren en vullen met EHBO-essentials of populaire TikTok musthaves zoals: emoji pleisters, een ring-light of een ster-projector.

Idee 4: Mondkapje vol verrassingen

Hét symbool van 2020 is toch wel het mondkapje. Geef het een positieve twist door deze versie van het mondkapje te vullen met cadeautjes. Je hoeft geen kleermaker te zijn om dit voor elkaar te krijgen, maar naald en draad is wel handig. Je kunt het mondkapje maken van een oud kussensloop of t-shirt; twee lussen eraan en klaar!

Mocht je op het gebied van cadeautjes ook nog inspiratieloos zijn, weet dan dat je met de Paagman CadeauCard altijd goed zit! Deze is zowel online als in de fysieke winkels in te wisselen. En moet jij een surprise maken voor een boekenwurm? Dan hebben we hier nog wat stap-voor-stap ideeën!

 

Tags bij dit verhaal
,
Geschreven door
Meer van Hilke

Paagman at your service! Dit zijn de beste moederdagcadeaus

Het enige dat je moet weten voor het perfecte moederdagcadeau, is het...
Lees verder