Kleur jouw 2024 met deze interieurboeken 🎨

Ben jij er klaar voor om in 2024 te knallen? Met de kleuren in jouw interieur bijvoorbeeld? Dan hebben wij wat boeken voor je die je hierbij kunnen helpen!

Ga jij sowieso graag met de trends mee in je interieur, of is je huis toe aan een goeie opfrisbeurt? Trends die we in 2024 kunnen verwachten variëren van organische vormen, soft outdoor tot dus een flinke dopamineboost met een overdosis aan kleur.

Nice Stuff – Theo-Bert Pot

Bestel via Paagman.nl

Dit boek laat je zien hoe je met ‘nice stuff’ en kleur jouw interieur veel persoonlijker kunt maken, hoe je met zachte contrasten kunt werken en hoe je jezelf kunt uitdagen om steeds je interieur te vernieuwen. Theo-Bert Pot neemt je mee in zijn persoonlijke interieurreis van inspiratie & persoonlijkheid, kleur & dessins, indeling & blijven schuiven, textiel & structuur, verlichting & meubilair, en kunst & groen. In het tweede deel van het boek laat hij aan de hand van verschillende huizen zien hoe je een interieur compleet kunt veranderen als je voor een andere stijl kiest. Een boek boordevol inspiratie met de mooiste combinaties van kleuren, texturen en meubels.

Colors – Claire Bingham

Bestel via Paagman.nl

Met prachtige afbeeldingen en boeiende inhoud, zijn de boeken in de Home Inspiration-serie niet alleen een bron van inspiratie, maar ook stijlvolle eyecatchers op zichzelf. In het Colors volume ontdek je de kracht van kleur en leer je hoe je elke ruimte kunt transformeren met de juiste combinaties. Laat je inspireren door de nieuwste trends die de sfeer in huis naar een hoger niveau tillen. Met een voorwoord van de gerenommeerde expert Claire Bingham en aanbevelingen van bekende interieurontwerpers creëer je een interieur waar je trots op kunt zijn.

Patterns – Claire Bingham

Bestel via Paagman.nl

Een persoonlijke statement kan niet alleen met kleur, maar ook met patronen. Dit inspirerende werk onthult hoe patronen de sfeer en uitstraling van elke kamer in een oogwenk kunnen transformeren. Ontdek een scala aan verrassende ontwerpen die zorgen voor een levendige en dynamische leefomgeving. Van gedurfde geometrische vormen tot elegante bloemmotieven en alles daartussenin. Leer hoe je patronen kunt integreren op muren, vloeren, meubels en accessoires om een uniek en persoonlijk statement te maken in jouw interieur. Laat je inspireren door adembenemende ruimtes en de nieuwste ontwerpen van toonaangevende interieurdesignbedrijven. In de handige index van dit koffietafelboek vind je talloze merken en fabrikanten om direct aan de slag te gaan met het creëren van jouw droominterieur.

Love Colour – Anna Starmer

Bestel via Paagman.nl

Kleur zegt iets over wie we zijn, waar we van houden en hoe we willen leven. In Love Colour laat expert Anna Starmer haar passie voor kleur zien en hoe je met behulp van de juiste kleuren je interieur zelf kunt omtoveren in een plek die bij je past en waar je je thuisvoelt. Ontdek hoe kleur in huis je stemming kan beïnvloeden. Kies precies de kleuren die bij je passen: van warme en koele tinten tot donkere en verzadigde kleuren, hemels- of indigoblauw, pistache- of bosgroen, boterbloem of kurkumageel.Doe inspiratie op met de prachtige foto’s van unieke interieurs over de hele wereld. Bij elke foto staat de kleurkaart vermeld.Verder krijg je praktische tips over licht, toon, textuur en oppervlak. Met de bijbehorende uitneembare kleurengids: van 24 pagina’s ga je direct naar de verfwinkel en thuis aan de slag!

Rooskleurig – Roos Reedijk

Bestel via Paagman.nl

In haar boek Rooskleurig deelt Roos haar beste tips voor het inrichten van ieder huis, of dat nu een rijtjeswoning, villa of jarenzeventigappartement is. In 7 concrete stappen neemt ze je mee langs ieder aspect van de inrichting, van kleurenpalet tot verlichting en van accessoires tot vintage meubels. De rijke fotografie biedt extra inspiratie en met alle handige tips kun je eindelijk echt aan de slag. Zo creëer jij jouw droominterieur dat nét even anders is dan ieder ander huis! In onze najaarsglossy Present geeft Roos nog extra interieurtips voor de donkere dagen.

More more more – Laurence Llewelyn-Bowen

Bestel via Paagman.nl

Ga voor maximalisme in je huis en leven! De meester van het maximalisme Laurence Llewelyn-Bowen laat je zien hoe je een ruimte creëert waar je graag tijd doorbrengt. Dit boek zit boordevol Laurence’s kenmerkende stijl, uitbundigheid en levenslange ervaring in uitbundig wonen en compromisloze individualiteit. Met dit boek legt Laurence Llewelyn-Bowen niet alleen uit hoe je maximalisme in je huis kunt toepassen, maar belooft het ook je kijk op gelukkig leven te veranderen. Gestructureerd binnen een complete tijdlijn van maximalisme, is er iets voor iedereen om van te houden!

Geschreven door
Meer van Britt

Kinderboekenweek: door deze boeken rijdt een trein

Op woensdag 2 oktober gaat de Kinderboekenweektrein weer vertrekken. Als je leest,...
Lees verder