Met z’n allen aan een uitgesteld kerstdiner!

Vier jij Kerstmis normaal in groot gezelschap en kijk je altijd uit naar the most jolly time of year? Kan jij nu al niet wachten tot je weer met z’n allen kunt genieten van een kerstdiner? Vier het gewoon op een later moment in het voorjaar!

Sommige mensen vinden het misschien niet erg dat ze de grote familiebijeenkomsten tijdens kerst zijn ontlopen. Voor anderen was de Kerstmis in kleine kring juist de druppel wat 2020 tot een verschrikkelijk jaar maakte. Thuiskoks die zich uitsloven in de keuken, kerstfilms kijken en cadeautjes onder de boom (ha, nu komt die nepkerstboom écht goed van pas!). Waarom zouden we dat alleen in december doen? Nu het vaccineren is begonnen en we hopelijk snel weer de koers richting het oude normaal in kunnen zetten, is het perfecte moment aangebroken om alsnog dat grote kerstdiner te plannen. All I want for Christmas… is een voorjaarskerst met een gevoelstemperatuur van +10°C ☀️

Deck the halls…

De echte kerstboom is misschien al de deur uit gedaan, dus zal je creatief moeten zijn. Maar als jij jaarlijks een neppe kerstboom op zet, is je huis in no time natuurlijk weer in kerstsferen! Gelukkig zijn er op YouTube genoeg filmpjes te vinden waar je gemakkelijk en snel zelf kerstversiering kunt knutselen. Deze origami kerstboom is bijvoorbeeld een perfect idee. Voor je het weet heb je een heel bos!

En kan je kerstversiering wel een update gebruiken? Aangezien wij ook geen genoeg van Kerstmis krijgen, kan je bij Paagman heel het jaar terecht voor een assortiment aan kerstversiering! Vooral van de merken Rice en Meri Meri zijn wij groot fan. Kerstboomhangers, party crackers of kersttaarttoppers? We got you covered!

Rice kerstboomhangers


It’s beginning to look a lot like Christmas! Het Deense merk Rice is er ook dit jaar weer in geslaagd om weer een stijlvolle en opvallende kerstcollectie te ontwikkelen. Deze kerstproducten toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht! Rice is bij uitstek een lifestyle merk van accessoires, huishoudelijke artikelen en stationery producten. Altijd kleurrijk, vrolijk en stijlvol. De designs zijn geïnspireerd op de “goede oude tijd”, heel erg down to earth maar desondanks een beetje funky, grappig en functioneel.

Meri Meri party-crackers engeltjes


Deze prachtige Christmas Crackers Engeltjes zijn eigenlijk te schattig om te openen! Leg deze lieve Engeltjes crackers bij de zitplaatsen van de kids aan de kersttafel, zo hebben zij gelijk iets om zich mee te vermaken en kunnen de volwassenen uitgebreid tafelen, handig! In de set zitten in totaal 6 engeltjes crackers met gouden accenten. Je opent de cracker eenvoudig door aan beide zijden te trekken. In iedere cracker zit een hoedje, een speeltje en een grapje (Engelse tekst).

Gift Republic festive plant kerstboomversiering

Bestel via Paagman.nl

Geen kerstboom meer en ook geen zin om iets te knutselen deze voorjaarskerst? Upgrade dan je planten! Met deze mini kerstballen en decoratie geef je zelfs je allerkleinste planten een beetje magie. Dus waar wacht je nog op? Let’s go Christmas mad!

Dek de tafel…

Ga all out met je tafelaankleding om de Christmas spirit aan te wakkeren. Waar je in de decembermaand misschien liever kiest voor een wat ingetogen kleurenschema en subtiele versieringen, is het nu tijd om alle toeters en bellen uit de kast te trekken! Ieder item tot in de puntjes kerst? Why not? Voorjaarskerst vier je misschien maar één keer!

Meri Meri holographic kerstbordjes

Bestel via Paagman.nl

Laat jouw feesttafel stralen met deze te gekke shiny ster borden van het merk Meri Meri. De prachtige holografische borden zijn helemaal te gek en van zeer goede kwaliteit. Een fantastische toevoeging aan de tafeldecoratie. It’s the most wonderful time of the year!

Rice kerstman snijplank

Bestel via Paagman.nl

Het Deense merk Rice is er ook dit jaar weer in geslaagd om een stijlvolle en opvallende kerstcollectie te ontwikkelen. de uitgebreide collectie kerstproducten toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht! Deze kerstsnijplank van melamine is leuk als decoratie maar extra leuk om je kersthapjes op te serveren natuurlijk. En een pro-tip om zo lang mogelijk plezier van deze snijplank te hebben: snij op de onderkant en serveer op de bovenkant!

Rice kerst dienblad

Bestel via Paagman.nl

Met het servies van Rice heb je altijd een feestje op tafel! Dus ga je tijdens het diner veel hapjes serveren? Wat dacht je dan van dit mooie dienblad met kerstpatroon. Het printje is ook verkrijgbaar als beker, dessertbord en melamine schaal in twee maten. Zo kan jij de hele tafel in één en dezelfde stijl dekken. It’s beginning to look a lot like Christmas!

Meri Meri kerstman drinkbekertjes

Bestel via Paagman.nl

Drinken uit deze kerstige drinkbekers maakt je drankje extra lekker! Deze bekers zijn perfect om warme of koude feestelijke drankjes in te serveren. Leuk voor jong en oud door de unieke kerstmansleeve met muts om het bekertje heen.

Dineren in kerstsferen…

Voor de echte ervaring mogen de kersttradities aan tafel niet missen natuurlijk. Gourmetten met een kerstmuts op is natuurlijk heel leuk, maar als je extra wilt uitpakken is het ook leuk om aan de slag te gaan met traditionele kerstgerechten. Gelukkig kun je het hele jaar door kerstkookboeken vinden op onze kookboekenafdeling!

Donna Hay – Kerst

Bestel via Paagman.nl

Donna Hay biedt je het ultieme kookboek voor een zalige en ontspannen kerst. Aan de hand van Donna Hay’s overheerlijke recepten in dit prachtig vormgegeven themaboek Kerst – het kookboek, wordt kerstvieren een nog groter feest. Leer écht goede kalkoen uit de oven maken, zet zalig gebak op tafel en maak verrukkelijke bijgerechten van diverse soorten groente. Kerst- het kookboek staat boordevol met Donna’s bewezen succesrecepten, zowel de bekende klassiekers als fantastische moderne varianten. Volop inspiratie voor voor- en bijgerechten, en heel veel opties voor de lekkerste ham, kalkoen en kreeft. Luchtige meringues, kruidig gebak, spectaculaire trifles en overheerlijke ijsdesserts.

Yvette van Boven – Home Sweet Home XMAS

Bestel via Paagman.nl

In Home Sweet Home XMAS vind je bergen makkelijke recepten voor een onbezorgd (kerst)feest. Een crème van pompoen met steranijs & kreeftenstaartjes, parelhoen met saus van prosecco met groene druiven, een terrine van wild konijn & pistache en een champagnemousse met vijgen in champagne- lauriersiroop… Loopt het water u al in de mond, maar ziet u op tegen de kookstress? Met Home Sweet Home XMAS is dat niet nodig! Kookengel Yvette van Boven geeft talloze tips voor een kerst zonder ingewikkeld gedoe of paniek. Alle gerechten in dit boek zijn gemakkelijk van tevoren te maken en het boek bevat zelfs een heleboel voorbeeldmenu’s, zodat u ook niet hoeft na te denken over mooie combinaties van voor-, bij-, hoofd- en nagerechten.

Het allermakkelijkste Kerstkookboek ter wereld

Bestel via Paagman.nl

Ook in het voorjaar niet te moeilijk en aan de slag met je meest relaxte kerst ever? Dat kan met Het allermakkelijkste kerstkookboek van J.-F. Mallet! Want er zijn heus ook snelle feestgerechten die je in een handomdraai hebt gemaakt. Van blini’s met kaviaar tot een salade met garnalen en lychees, tot ossenhaas-in-een-jasje: met dit allermakkelijkste kookboek in je hand, heb je de lekkerste Kerstmis van het land!

Ga jij dit jaar voor een uitgesteld, gezamenlijk kerstdiner met lekkere voorjaarstemperaturen? Via onze website koop je sowieso het hele jaar door de beste cadeaus!

Geschreven door
Meer van Britt

Heb jij Heartstopper al gezien en gelezen?

De webcomic gone graphic novel is een waar internetfenomeen geworden. De rechten...
Lees verder