Lees het eerste hoofdstuk van Lucinda Rileys nieuwste boek!

In mei 2023 verschijnt het laatste deel in De zeven zussen-serie Atlas, maar tot die tijd hoeven we het gelukkig nog steeds niet zonder (nieuwe) Lucinda Riley-boeken te doen! De geheimen van de kostschool is een spannende standalone roman voor alle oude én nieuwe Riley-fans.

Bestel De geheimen van de kostschool snel via Paagman.nl 👆

Lucinda Riley is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd werden er al meer dan vijfentwintig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan drie miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze meerdere verkooprecords. Haar nieuwe boek De geheimen van de kostschool verschijnt 24 mei 2022. Bestel nu alvast je exemplaar en begin als eerste met lezen!

Over Lucinda Riley

Lucinda Riley (1966-2021) werd geboren in Ierland en woonde afwisselend in Engeland en Zuid-Frankrijk. Haar jeugd bracht zij deels door in Bangkok en deels in Ierland. De in Ierland geboren Lucinda Riley schreef haar eerste boek op 24-jarige leeftijd. Haar werk wordt sindsdien in 34 landen uitgegeven en er werden al meer dan 25 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze haalde veel van de inspiratie voor haar boeken uit de plaatsen waar ze gewoond heeft. In juni 2021 liet haar familie in een verklaring weten dat de Ierse schrijfster op 55-jarige leeftijd is overleden: “We realiseren ons dat dit een enorme schok zal zijn voor velen, omdat de meeste mensen niet wisten dat Lucinda al vier jaar aan kanker leed.” Haar zoon zal het laatste deel van De zeven zussen-serie, Atlas, afschrijven. Naast deze hitserie publiceerde Riley ook veel losstaande boeken. Er zijn nog een aantal standalone titels die na haar dood door haar uitgeverij worden uitgegeven.

De geheimen van de kostschool

In de spannende roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, onderzoekt detective Jazz Hunter de moord op een vijftienjarige jongen. Ze duikt in de geschiedenis van de school en ontdekt dat er heel veel mensen iets te verbergen hebben. En de tijd begint te dringen, want er vallen meer slachtoffers…

Een wervelende Riley, waarin familieverhoudingen, vriendschap en de onvoorwaardelijke liefde van ouders voor hun kinderen centraal staan, met in het middelpunt een stoere detective, die haar eigen keuzes durft te maken en altijd haar intuïtie volgt.

Lees HIER het eerste hoofdstuk!

Tags bij dit verhaal
,
Geschreven door
Meer van Britt

Ik neem vandaag een slipperdag… 8 x heerlijke zomerboeken!

Even niet storen a.u.b. want ik ben aan het lezen! In de...
Lees verder