Voor de allerliefste mama ๐Ÿ’•๐ŸŒธ 8 x boeken voor/over mama’s

Kinderboeken, invulboeken, romans, non-fictieboeken. Iedere categorie boeken kent wel boeken over moeders. Wij zetten 8 recente titels op een rij!

Alle bonus-/stief-/groot-/bijna-moeders verdienen iedere dag natuurlijk een beetje liefde, maar op 8 mei tijdens Moederdag mogen alle moeders weer even extra in het zonnetje gezet worden! In deze boeken spelen moeders een hoofdrol.

Moeders – Herman van Veen

Bestel ๐Ÿ‘†๐Ÿ’• via Paagman.nl

In Moeders gaat Herman van Veen terug naar de Kievitdwarsstraat in Utrecht waar hij werd geboren. Hij schrijft over zijn moeder en haar moeder, maar ook over hoe zijn dochter moeder werd en over zijn eerste viooljuf, met wie hij er een moeder bij kreeg. Over waar je vandaan komt, hoe dat je vormt en hoe je ermee verbonden blijft.

Hoe herken je een mama? – Donna Amey Bhatt

Bestel ๐Ÿ‘†๐Ÿ’• via Paagman.nl

Wie is dat getalenteerde wezen dat jongleert met een heleboel onmogelijke taken en er toch in slaagt om er (bijna) perfect uit te zien?
Het is een mama natuurlijk! In deze gids ontdek je alles over mama’s. Je leert welke speciale gaven en kwaliteiten ze hebben en waar je ze zoal kan vinden. Er zijn allerlei soorten mama’s, ieder met hun eigen gewoonten en voor- of afkeuren. Van de bezige buitenmama die gek ik op frisse lucht en de babbelmama die altijd iets te vertellen heeft, tot de rebelmama die nooit een handleiding leest – mama’s kunnen heel verschillend zijn, maar ieder op hun eigen manier zijn ze allemaal geweldig. Kun jij jouw mama en andere mama’s in dit boek terugvinden?

Mama jij bent uniek!

Bestel ๐Ÿ‘†๐Ÿ’• via Paagman.nl

Met dit leuke invulboek kun je een ode brengen aan je mama. Schrijf, knip en plak om van dit boek HAAR boek te maken. Vul het met mooie woorden en herinneringen om haar te eren en te bedanken voor de bijzondere persoon die ze is. Verwijder de sticker aan de voorzijde als je boek klaar is en verras je mama met een uniek en persoonlijk geschenk. Het zal haar hart verwarmen! Gebonden uitvoering met leeslint.ย Vul dit boek in en geef het cadeau aan je mama!

Mama’en – Nina Pierson

Bestel ๐Ÿ‘†๐Ÿ’• via Paagman.nl

Hรฉt boek voor de vrouw die moeder wordt. Moeder worden verdient een eigen werkwoord: mama’en. Met dit boek wil ik je helpen je sterk te voelen en leren op jezelf te vertrouwen, in een fase waarin er veel verandert. Er wordt ontzettend veel gezegd en geschreven over zwangerschappen, geboortes en het moederschap, maar ik miste een boek waarin รญk als vrouw die op het punt stond moeder te worden, centraal stond. In deze periode, waarin emoties als verwondering en euforie, maar ook angst en onzekerheid, elkaar in rap tempo afwisselen, is het belangrijk om zowel goed geรฏnformeerd te zijn als op je intuรฏtie te durven vertrouwen. Ik hoop dat dit boek je leert je behoeftes te kennen, je grenzen aan te geven en je wensen uit te spreken. En dat begint allemaal met goed voor jezelf zorgen.

Moeder en zoon – Abdelkader Benali

Bestel ๐Ÿ‘†๐Ÿ’• via Paagman.nl

‘In dit verhaal wil ik op een onnadrukkelijke wijze laten zien wat het betekent om ontworteld te zijn. En richting geven aan ons zoeken naar een huis, naar een deur, naar een omhelzing.’ Abdelkader Benali las het wereldberoemde boek Eindelijk thuis van Henri Nouwen en schreef dit verhaal, geรฏnspireerd op zijn eigen ervaringen met thuiskomen en de relatie tot de ouders.

Voor mama – Elma van Vliet

Bestel ๐Ÿ‘†๐Ÿ’• via Paagman.nl

Voor mama, een boekje over ons is een mooi vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alle bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd. Bestsellerauteur Elma van Vliet helpt je met creatieve opdrachten, grappige multiplechoicevragen en ruimte voor fotoโ€™s en aandenkens bij het maken van jullie persoonlijke bundeling van hoogtepunten, slappe lach-momenten en onvergetelijke anekdotes. Voor mama is een eenvoudige, originele en creatieve manier om je moeder te laten weten hoe onmisbaar zij voor je is. Het resultaat is een prachtige basis voor heerlijke gesprekken met je moeder over toen, nu en later. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren.

Wat gaat mama doen? – Carly Madden

Bestel ๐Ÿ‘†๐Ÿ’• via Paagman.nl

In Wat gaat mama doen? krijgen peuters allerlei raadspelletjes voorgeschoteld. Mamaโ€™s hebben altijd veel te doen, maar ze hebben ook tijd voor leuke dingen. Is er een berg wasgoed? Dan kan ze daarin verstoppertje spelen! En als ze haar hamer pakt? Tijd om de schommel te repareren! Achter de grote, stevige flappen in het kartonboek schuilen de antwoorden. De lieve tekst van Carly Madden gaat samen met de nostalgische illustraties van Juliana Perdomo. Wat gaat mama doen? is een stevig peuterboek met grote flappen.

Mama – Hรฉlรจne Delforge

Bestel ๐Ÿ‘†๐Ÿ’• via Paagman.nl

Mama! Geen naam zo uniek, geen naam zo universeel, geen naam zo bijzonder. Er zijn zoveel mama’s als er kinderen zijn. En allemaal verdienen ze een eerbetoon.ย Dit ontroerende prentenboek met portretten van mama’s over de hele wereld is een ode voor alle mama’s. Leuk om met kinderen vanaf 5 jaar samen doorheen te kijken, maar door de prachtige prenten vanย Quentin Grรฉban is het vooral ook voor volwassenen heerlijk om doorheen te lezen.

Tags bij dit verhaal
Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Deze zomer ice cream of crime scene?

Laat deze zomer de ijskoude rillingen over je rug lopen met superspannende...
Lees verder