Koken doe je met… de airfryer?!

Heb jij een airfryer in huis? En gebruik je deze vaak of weet je eigenlijk niet wat je ermee moet? De mogelijkheden om ‘m te gebruiken blijken eindeloos, net als de kookboeken met airfryertips!

Eén op de acht huishoudens in Nederland heeft een airfryer, maar die wordt meestal alleen gebruikt ter vervanging van de frituurpan, terwijl het apparaat oneindig veel meer mogelijkheden kent. Enne, wist jij al dat de airfryer een Nederlandse uitvinding is? Fred van der Weij bedacht en ontwikkelde de Airfryer vanuit zijn werkplaats in Almere. In 2010 introduceerde Philips het nieuwe keukenapparaat onder de naam Airfryer op een belangrijke beurs voor consumentenelektronica in Berlijn. De productnaam airfryer zou binnen enkele jaren algemeen gebruikt worden om een heteluchtfriteuse aan te duiden.

Het ultieme airfryer kookboek – Clare Andrews

Bestel via Paagman.nl

In meer dan 80 veelzijdige recepten laat Het ultieme airfryer kookboek je zien dat de airfryer veel meer kan dan alleen friet bakken. Van doordeweekse maaltijden en heerlijke vleesgerechten tot hartige ontbijtjes, cakes en desserts. Met dit kookboek leer je hoe je de magie van het airfryen in élke maaltijd kunt verwerken. Van ontbijtmuffins, granola en bruschetta tot kipsaté, tomatenbasilicumsoep en bagelpizza’s. En wat dacht je van knapperige chili-tofu, gevulde aubergines of loaded nacho’s? Vegan hotdogs, zalm teriyaki, banaancupcakes met zoute karamel of chocolate chip cookies…? Te veel om op te noemen en álles uit de airfryer! Gezond, makkelijk én goedkoop.

Airfryer Snacks – Keukenhelden

Bestel via Paagman.nl

Haal met Keukenhelden – Mini Airfryer Snacks het beste uit je Airfryer, met deze geweldige recepten voor de lekkerste snacks. Denk crispy chicken nuggets, knapperige springrolls of goedgevulde pizzabroodjes voor wie zin heeft in hartig. Of sticky pop tarts, heerlijke scones of luchtige donut bites voor wie op zoek is naar zoet. Perfect voor elke borrel of partij, of gewoon lekker voor jezelf!

Airfryer kookboek – Peter Friehling

Bestel via Paagman.nl

Peter Friehling laat met Airfryer kookboek zien wat de ontelbare mogelijkheden zijn om de airfryer optimaal te benutten. Met duidelijke instructies, en ook vooral wat je maar beter kunt laten, geeft Airfryer kookboek tientallen recepten waarmee je aan de slag kan. Van bistro- en eetcafégerechten als quiche, cordon bleu en tarte tatin tot en met Aziatische, Midden- Oosterse en Latijns-Amerikaanse toppers. Maak Thaise curry met viskoekjes of coxinha, een Mexicaans kipgerecht. Verras je tafelgenoten op zoete zaligheden als Baked Alaska en Midden-Oosterse ma’amul-koekjes. Van appetizers als samosa’s of paddenstoelentoast tot en met nagerechten als rumbanaan en alles wat er tussenin zit. En uiteraard mogen snacks als loempia’s, pizza’s en kipnuggets niet ontbreken.

500 airfryer gerechten – Valentina Harris

Bestel via Paagman.nl

Ontdek de wereld van de bijgerechten, van knapperige frieten tot maiskoekjes en geroosterde broccoli en bloemkool. Van traditionele grill- en frituur gerechten tot snacks zoals knapperige kikkererwten en courgettechips, en heerlijke zoetigheden zoals koekjes, cakes en muffins. Met creatieve en eigentijdse recepten voor elk moment van de dag! Een verscheidenheid aan gerechten, van kip Kiev en moules marinière tot citroentofoe en chocoladetaart.

Masterclass Airfryer – Bas Robben

Bestel via Paagman.nl

In Masterclass Airfryer laat Bas Robben met meer dan 60 recepten zien hoe je naast knapperige friet nog veel meer gerechten met je airfryer kunt maken. Geniet van traditionele frituursnacks en ontdek diverse borrelhapjes. Het resultaat is krokant, licht en vetvrij. Gebruik je airfryer naast frituurpan ook als oven of grill en bak je eigen brood, taart en quiche. Van snelle tussendoortjes tot volwaardige gerechten en desserts.

Airfryer – Blik op koken

Bestel via Paagman.nl

Ken jij de Blik op koken-serie al? Onwijs leuk om cadeau te geven of krijgen! In deze serie bevat elk blik 40 receptkaarten die je inspiratie geven voor het kokerellen met de airfryer of het maken van verrassende smoothies, soepen of tapas. Dankzij het handige formaat nemen ze maar weinig ruimte in. Haal het beste uit je airfryer en jezelf! Heerlijke snacks, vlees, vis, groenten, aardappels. Je kunt er alle kanten mee op. Met de recepten in dit blik zet je altijd iets lekkers op tafel, van ontbijt tot dessert. Snel, gemakkelijk en gezond.

Eet smakelijk!

 

Geschreven door
Meer van Britt

8 x ontplastic tips die je vandaag nog toe kunt passen

Ook bezorgd om de 51 biljoen plastic deeltjes in onze oceanen? Geen...
Lees verder