Exclusief leesfragment! Het verhaal van De zeven zussen gaat verder…

De Zeven Zussen reeks van Lucinda Riley is immens populair. Als je de eerste vijf boeken al hebt verslonden heb je even moeten wachten… Maar nu is het echt bijna zover: het zesde deel van De Zeven Zussen reeks ‘Zon’ komt bijna uit!

Bestel alle boeken van De zeven zussen via Paagman.nl

Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. Dat vormt het vertrekpunt voor deze ongeëvenaarde reeks, waarbij iedere dochter op zoek gaat naar haar eigen afkomst, en naar de verdwenen zevende zus. Op 18 februari komt eindelijk het 6de deel van De zeven zussen uit: Zon. In ieder boek gaat een van de geadopteerde dochters van Pa Salt op zoek naar haar eigen afkomst. De zeven zussen hebben ons al meegevoerd naar schitterende en exotische plekken, zoals Rio de Janeiro, Noorwegen en Australië. Zullen ze daar hun ware identiteit ontdekken? De zeven zussen is een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

De zeven zussen – Zon

Bestel De zeven zussen – zon via Paagman.nl

Dit keer zijn het chaotische Manhattan en de uitgestrekte vlaktes van Kenia het decor voor het verhaal van Electra, de jongste zus. Ze is wereldberoemd, bloedmooi en schatrijk. In tegenstelling tot haar zussen heeft ze eigenlijk helemaal geen behoefte om te weten waar ze vandaan komt. Totdat ze een bijzonder brief ontvangt..

Ben je ook hooked aan De zeven zussen en kan jij niet wáchten voordat je in het nieuwe deel kan beginnen? Lees dan hier exclusief de eerste twee hoofdstukken van Zon.

Tags bij dit verhaal
,
Geschreven door
Meer van Britt

Stel je nu eens voor dat we een tiental jaar teruggaan in de tijd…

Love is in the air! Dé liefdesdag van het jaar nadert weer,...
Lees verder