Studeren met Oxford & SCRIBZEE: analoog en digitaal, hand in hand

Iedere student heeft wel een persoonlijke voorkeur: schrijven met pen en papier of tikken op een toetsenbord. Iedere manier heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wat nou als je de voordelen van beiden methodes zou kunnen combineren en al je notities in JPEG en PDF zou kunnen opslaan op je telefoon?!

Met de gratis SCRIBZEE app is het verschil tussen analoog en digitaal verleden tijd. Nu vraag je je natuurlijk af; maar hoe dan?

Bestel Spiraalblok Oxford Floral op Paagman.nl

Met de SCRIBZEE app scan je heel makkelijk al je notities uit je Oxford notitieboek in. Richt je camera op de blauwe hoekjes en SCRIBZEE scant je pagina in super kwaliteit en formaat. Bewaar je notities op je telefoon en raak ze nooit meer kwijt!

SCRIBZEE bewaart je notities in een beveiligde cloud omgeving en je kunt deze altijd en overal openen. Ook zonder internet! Want ja, hoe vaak is je bundel op? Of valt je internet weg als je net in de trein zit te studeren? SCRIBZEE is er altijd voor je ๐Ÿ˜‰.

Bestel Collegeblok Oxford A4 2+1 op Paagman.nl

De nieuwe handschrift herkenningsfunctie maakt het nu nog makkelijker om je in je notities te zoeken. Vergeet eindeloos geblader in je notitieboek. Typ het woord in waarvan je zeker weet dat het in de notitie staat die je zoekt, et voilร ! SCRIBZEE gaat automatisch op zoek in alle ingescande notities en laat je de gevonden uitkomsten zien. Groen staat voor 100% herkenning en bij geel is SCRIBZEE er niet 100% zeker van maar lijkt het er wel op dat je gezochte woord in deze notitie staat.

Bestel Spiraalblok Oxford Boho Chic op Paagman.nl

Maar vergeet niet dat je, om notities in te kunnen scannen ook eerst notities moet schrijven! Want wat superbelangrijk is om te onthouden is dat schrijven met de hand ervoor zorgt dat je informatie 3 tot 6 keer beter onthoudt.

Op een toetsenbord is een enkele aanraking genoeg voor het schrijven van een letter. En het is altijd dezelfde aanraking, of je nou een A of M schrijft. Het gebruiken van een pen stimuleert meerdere gedeeltes van je hersenen. Je moet je hand te bewegen en alle spieren activeren terwijl je denkt aan het woord dat je wilt schrijven. En dit proces, bestaande uit verschillende stappen, is een goede stimulatie voor je geheugen, verklaart linguรฏst Alain Bentolila.

Bestel Projectboek Oxford School op Paagman.nl

Het begint dus allemaal bij je Oxford notitieboek en eindigt bij de SCRIBZEE app. Een combinatie van deze twee zou je een gouden combi kunnen noemen… Schrijf op zacht en dik Oxford papier, scan je handgeschreven notities in met SCRIBZEE en bestudeer je notities altijd en overal!

Tags bij dit verhaal
Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Top 15: de nazomer van september

De nazomer van september kende een paar mooie nieuwe releases en grote...
Lees verder