Blijf positief in tijden van lockdown

Hoe blijf je positief in tijden van lockdown? Wij hebben wel een paar ideeën.

Heb je een beetje hulp van buitenaf nodig voor een brede glimlach en positieve mindset? Dat is niet heel gek, want net toen het licht aan het einde van de tunnel verscheen moesten we weer een paar stappen terug doen. Met dit artikel hopen we je een beetje op te kunnen vrolijken. Je kunt dit lijstje ook gebruiken als iemand in jouw omgeving een oppepper nodig heeft.

Zoals verwacht loopt alles anders – Berthold Gunster

Bestel via Paagman.nl

Je hebt meer invloed op je eigen humeur dan je soms denkt. Iets dat hierbij helpt is omdenken. Dit betekent in essentie dat je van een probleem een mogelijkheid maakt. Daarin verschilt het van oplossen, waarmee je het probleem slechts wegneemt. Met dit praktische boek leer je hoe je omdenken toe kunt passen in je leven.

Kleed jezelf gelukkig – Manon Meijers

Bestel via Paagman.nl

Geluk is niet te koop, maar kleding wel! Volgens Nederlands’ bekendste stylist Manon Meijers onderschatten we de kracht van kleding en leren we die nooit goed in te zetten. En dat is zonde, want je kunt jezelf gelukkig kleden. In dit boek laat Meijers stap voor stap zien hoe je dit doet. PS. Wij hebben de gesigneerde versie voor je klaar liggen bij Paagman!

Vrolijkheid – Ingrid Fetell Lee

Bestel via Paagman.nl

In Vrolijkheid onderzoekt de gerenommeerde ontwerper Ingrid Fetell Lee hoe je plezier haalt uit alledaagse dingen. Je creëert als het ware je eigen geluk. Zo kan zelfs een lockdown jou er niet meer onder krijgen! Om te beginnen bij de cover van dit boek, want daar word je automatisch vrolijk van.

De Dikke Kakhiel/3

Bestel via Paagman.nl

Met De Dikke Kakhiel 3 zul je ongetwijfeld een paar keer hardop lachen (ja, ook als je gewoon in je eentje op de bank zit). Kakhiel is bekend van Twitter en Facebook waar onder deze naam al jaren grappige bewerkte stockfoto’s worden geplaatst.

Harry Potter adventskalender

Bestel via Paagman.nl

Weet je wat helpt als je je even niet zo top voelt? Iets leuks om naar uit te kijken! Zoals deze Harry Potter adventskalender. Ideaal voor de diehard fans. Deze super uitgebreide advent kalender bevat namelijk 24 cadeautjes uit de Wizarding World, zoals: magische sokken, een badgepin, magneten en een bandana. Zo heb je elke dag opnieuw een glimlach op je gezicht. En uiteraard de spanning van wat je nu weer uit mag pakken.

#Streetlogic – Jeroen Arians

Bestel via Paagman.nl

Dit boek tovert een glimlach, een opgetrokken wenkbrauw en hier en daar een verbaasde frons op je gezicht. Jeroen Arians laat met dit fotoboek zien hoe mensen het straatbeeld veranderen zonder dat ze dit door hebben, puur door hun spullen ergens achter te laten. Een geweldig boek om in te kijken als je even weg wilt dromen en de wereld vanaf een andere kant wilt bekijken.

Robotime DIY-huisjes

Bestel via Paagman.nl

Sorry, maar als je hier niet ook maar een klein beetje vrolijk van wordt, dan weten we het ook niet meer. Deze DIY-huisjes van Robotime zitten boordevol fantastische details en je zet hem helemaal zelf in elkaar! Er is keuze tussen onder andere een mini-loft, studeerkamer en bakkerij.

365 dagen positief scheurkalender 2021

Bestel via Paagman.nl

Het jaar 2020 zit er bijna op. De coronacrisis daarentegen, not so much. Begin het nieuwe jaar dus met een positieve voorsprong door deze kalender in je huis te hangen. Of schenk deze 2021 scheurkalender aan iemand die wel wat extra positiviteit kan gebruiken.

Ikigai – Héctor García

Bestel via Paagman.nl

Wat is het geheim van een lang, gezond en gelukkig leven? Om daar achter te komen vertrokken García en Miralles naar het Japanse eiland Okinawa. Op dit eiland woont namelijk het grootste aantal gezonde honderdjarigen ter wereld. Aan de hand van interviews wordt onderzocht wat deze mensen zo gezond en gelukkig maakt, zodat je het zelf ook toe kunt passen in je leven.

Ergens onderweg

Bestel via Paagman.nl

In Ergens onderweg navigeert Evi Hanssen je naar een vloeiend leven. Door kritisch naar zichzelf en haar soms eigenwijze kijk op het leven onder de loep te nemen, heeft zij manieren gevonden om je leven beter te maken. In dit boek legt ze met humor en herkenbare reflecties uit hoe je dit zelf ook kunt doen.

Dromenplanner – Sanna Sporrong

Bestel via Paagman.nl

Dit boek van freelance boekontwerper Sanna Sporrong komt als geroepen! Met de Dromenplanner leg je niet alleen je toekomstdoelen vast, maar je krijgt ook de handvaten om deze daadwerkelijk te bereiken. Aan de hand van vragen, lijstjes en opdrachten leer je jezelf beter kennen en krijg je een helder beeld van je mogelijkheden.

Tags bij dit verhaal
Geschreven door
Meer van Hilke

Slagen anno 2020, dit geef je cadeau

 De klas van 2020 maakt dit jaar geen eindexamens, maar wel geschiedenis....
Lees verder