Doe mee met onze #weekvolboekenchallenge

Geen Boekenweek maar een week vol boeken! En dat gaan we vieren. Nóg meer dan normaal zal het bij Paagman in het teken van boeken staan. Daarvoor hebben we jullie nodig want meer boeken is meer feest!

Het kunnen delen van jouw favoriete boeken of boeken die bijzonder voor jou zijn, is misschien wel het leukste wat er nu is! Samen met jullie (onze lezers en volgers) gaan we ons Instagram account omtoveren tot onze Instagram vol boeken. Voor de Week vol boeken hebben we een 9-daagse challenge uitgestippeld. Één opdracht per dag, altijd in het kader van een boek. Het resultaat? Héél veel boeken. Doe je mee? Zo werkt het.

Elke dag van de Week vol boeken (6 t/m 14 maart) posten wij een onderdeel van onze challenge. Jij kunt daar op reageren met het boek dat daar naar jouw mening het beste bij past. Post een foto of een Instagram-story van dit boek, tag ons met @paagman en gebruik de hashtags #weekvolboekenchallenge #paagman en misschien wil je ook nog je keuze toelichten… Wij zullen zoveel mogelijk stories en berichten delen!

Dag 1: Welk boek lees je nu?

Deze spreekt eigenlijk voor zich. Welk boek ben je nu aan het lezen? Dit boek ligt in je nachtkastje of zit in je tas. Of misschien heb je hem wel nét uit?

 

Dag 2: Dit is mijn lievelings boek

Je all-time favoriete boek. Deze titel gaat overal mee naar toe, je kunt er maar niet over ophouden en je hebt het misschien wel al meer dan 10x gelezen.

Dag 3: Deze klassieker wil ik nog lezen

Iedereen heeft wel een klassieker op z’n lijstje staan waarvan je het al een tijdje aan het uitstellen bent om te lezen. Misschien is dit boek toch een beetje te dik om écht in te beginnen of heeft het juiste moment zich nog niet aangedaan. Welke klassieker heb je altijd al willen lezen maar ben je nog niet aan toe gekomen?

Dag 4: Dit boek kon ik niet wegleggen

Een echte pageturner. Van begin tot het einde heeft dit boek je in zijn klauwen gehad. Super spannend of gewoon prachtig geschreven. Welk boek kon jij niet wegleggen?

Dag 5: #Shelfie

De shelfie (oftewel plankie!) is de boekenversie van een selfie. Geef ons een klein inkijkje in je boekenkast of boekenplank. Laat ons meekijken in je favoriete boekenplekje in huis.

Dag 6: Dit boek geef ik graag cadeau

Wat is je signatuur boekencadeau? Het boek dat je eigenlijk al niet meer cadeau kan doen omdat je niet meer weet aan wie je het al hebt gegeven. Het boek dat echt iedereen moet lezen en vooral jouw vrienden.

Dag 7: Mooiste cover

Een cover is soms zo mooi dat het je niet eens meer kan schelen wat er in het boek staat, dit boek moet je hebben! Of misschien is de cover juist zo mooi omdat deze zó goed past bij het boek. Hoe dan ook, hij doet het in ieder geval goed in je boekenkast.

Dag 8: De film was leuk, maar het boek was beter

Welke film heeft zijn boek niet kunnen waarmaken? Bij sommige films weet je eigenlijk al van tevoren: het boek gaat het niet overtreffen.

Dag 9: #Boekface challenge

Een creatieve foto van jou met een boek. Laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met jouw Boekface.

Tags bij dit verhaal
, , ,
Geschreven door
Meer van Eveline

Doe mee met onze #weekvolboekenchallenge

Geen Boekenweek maar een week vol boeken! En dat gaan we vieren....
Lees verder