Welkom baby! Kraambezoek op afstand met deze brievenbuscadeautjes

Tekst: Nelleke Groot

O zo lief, die pasgeboren baby’tjes. Helaas zit een kraambezoek er voorlopig niet in. Om de kersverse ouders geluk te wensen en het kindje welkom te heten hebben wij de vijf mooiste kraamcadeau’s voor jou uitgezocht. En het beste? Ze passen allemaal door de brievenbus!

1. Daar ben je – Hans & Monique Hagen, illustraties van Charlotte Dematons


Mooie lieve kleine gedichtjes afgedrukt op de prachtige illustraties van Charlotte Dematons. Het eerste versje krijg je al van ons cadeau:

Daar ben je

zo lief
zo zacht
zo klein

je kunt al iets
je kunt te mooi
voor woorden zijn

2. De rompertjes van Noox City Kids


Noox maakt producten voor stadskindjes, zoals bijvoorbeeld dit leuke rompertje van Den Haag. Ze hebben ook nog andere printjes. Alle rompertjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.

3. De boeken van Jimmy Fallon


Komiek Jimmy Fallon heeft inmiddels drie babyboekjes uit: Papa, Mama en Baby. Alledrie de boekjes zijn vrolijk gekleurd en – hoe kan het ook anders- heel erg grappig voor kindjes en hun ouders.

4. Knuffeldoekjes van Happy Horse


Wie kan dit schattige schaapje weerstaan? Alle knuffeltjes van Happy Horse zijn ontzettend zacht om mee te knuffelen en ze zien er heel lief uit. De knuffeldoekjes zijn ideaal om te versturen omdat ze zo in een envelop passen.

5. Oliver Jeffers – Samen Hier


Dit is een van onze lievelingsprentenboeken omdat het in prachtige platen een mooie boodschap over samen leven op aarde vertelt. Dit liefdevolle boek maakte Oliver Jeffers direct na de geboorte van zijn zoon. Zijn boodschap is universeel: ‘Welkom op aarde. Dit kan een verwarrende plek zijn, vooral als je er nog maar net bent. Dit boek kan je gids zijn bij de start van je reis. Je zult zelf nog veel meer ontdekken. De wereld kan heel ingewikkeld zijn, maar eigenlijk is het ook allemaal heel simpel: je hoeft alleen maar aardig te zijn.’

Tags bij dit verhaal
Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Recept voor een gelukkig leven dankzij hygge en lagom

Tekst: Judith van Ankeren Illustraties: Caroline Cracco Rond de jaarwisseling wensen we...
Lees verder