Hotspots in Den Haag

Alexandra Gossink stelde de nieuwste Time to Momo Den Haag samen. Voorheen 100%
Time to Momo – Den Haag

Den Haag staat misschien te boek als bedaarde ambtenarenstad met af en toe een weinig opwindende uitschieter als Prinsjesdag of een demonstratie op het Malieveld. Maar net als in het echte leven zit het genot ’m ook in de hofstad in de kleine dingen: je laten raken door kunst in een mooi museum, het ontdekken van nieuwe muziek of genieten van een goede kop koffie met een stuk chocola. Een tipje van de sluier opgelicht door Time to Momo Den Haag-auteur Alexandra Gossink.

Fotomuseum Den Haag

Verrassende, sexy, mysterieuze of rauwe fotografie, dat is wat je kunt verwachten van een tentoonstelling in het Fotomuseum Den Haag. De mens staat bijna altijd centraal en het getoonde werk kan zowel controversieel, vervreemdend als ontroerend zijn. Maar je zult zeker geraakt worden.
www.fotomuseumdenhaag.nl

Boot Varen

Laat je eens vervoeren – letterlijk en figuurlijk! – en beleef de stad vanaf het water. De leukste rondvaarttocht door Den Haag maak je namelijk met Boot Varen. Je kunt zelf een thema bedenken en je vrienden uitnodigen voor een privétocht, of bij een van de bestaande vaarten opstappen. Wat te denken van de Wijnproeverij Boot met onder andere keuze aan Italiaanse, Spaanse of Franse wijn proeverijen en zelfs een basiswijncursus.

Meer inspiratie, mogelijk heden en ideeën op de site.
www.bootvarendenhaag.nl

Wijsjes

Aan de hand van telkens een ander thema, een nieuwe route en presentator ontdek je met Wijsje muziek, kunst en niet voor de hand liggende cultuurschatten in de wijken van Den Haag. Zo is er in april Isa’s wijsje; zij neemt je mee door het Zeeheldenkwartier en laat je met frisse blik deze  toch al ontzettend leuke wijk zien. Houd de site in de gaten voor nieuwe wijsjes!
www.wijsje.com

Kattencafé Ditjes en Katjes

Geen dier zo gek, eigenwijs en bedrieglijk aaibaar(pas op die klauwen!) als de kat. De mens is als hun dienaar op aarde en we mogen ze maar wat dankbaar zijn dat we de ruimte met ze mogen delen. En wie weet, vereren ze je met een snorrende lapdance bij kattencafé Ditjes en Katjes ..
Piet Heinstraat 66,
www.kattencafeditjesenkatjes.nl

Meet Koda! Hij heeft zijn mooie naam te danken aan een van de crowdfunders 😻#kattencafe #catsofinstagram #catlovers #cats #kattenliefde

A post shared by Kattencafé Ditjes en Katjes (@ditjes_en_katjes) on

Meneer Chocola

Chocola, chocola, oh la la, bestaat er een grotere verleiding?
Geef er maar gewoon aan toe en rep je naar de twee patissiers die samen niets anders doen dan verleidelijke lekkernijen creëren, Boris en Ted van Meneer Chocola.
Naast chocola ook taarten, cakes, een wisselende hartige lunch en een opperbest bakkie.
Keizerstraat 124
www.meneerchocola.nl

Time to Momo Den Haag  € 14,95
Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Ilja Gort & Fik Meijer vertellen over de geschiedenis van wijn 🍷

Boeken over wijn en de geschiedenis ervan zijn er genoeg. Maar niemand...
Lees verder