2 dezelfde boeken voor de prijs van 1: Boek met ebook erbij!

Soms wil je verder lezen, maar het papieren boek niet meenemen.

Op het strand, ’s nachts in een tent, tijdens een rugzakvakantie, doordeweeks wachtend op de trein… Soms wil je partner ook meelezen, maar twee exemplaren van hetzelfde boek aanschaffen is ook zo wat… Soms wil je een boek cadeau doen en zou je het graag ook zelf lezen. We hebben nu een oplossing: een aantal (papieren) boeken zijn nu uitgevoerd met een code voor een gratis ebook!

Het lot van de familie Meijer – Charles Lewinsky

Bestel via paagman.nl

Als op een nacht in 1871 een ver familielid aanklopt, kan niemand van de familie Meijer vermoeden dat hun leven vanaf dat moment radicaal zal veranderen.
Vijf generaties beslaat de geschiedenis van de Meijers, een geschiedenis vol liefdesgeluk en levensdroefenis, en vol strijd om succes en acceptatie. Van de kleine, gave wereld van Endingen naar het mooiste warenhuis naar Zürich, en voorbij de landsgrenzen. En steeds raakt de wereld een stukje meer uit haar voegen.
Geschreven met een verbeeldingskracht die de lezer onherroepelijk tot een bang, hoopvol en hunkerend deel van deze familie laat worden.

De stemmen van de Pamano – Jaume Cabré

Bestel via paagman.nl

Een dorp in de Pyreneeën: schoolmeester Oriol Fontelles is bevriend met de – fascistische – burgemeester Valentí Targa. De vriendschap is een dekmantel voor verzets¬activiteiten, maar zelfs Oriols vrouw weet dat niet en zij verlaat hem. Oriol wordt verliefd op Elisenda Vilabrú, een snoeiharde zakenvrouw met een wereldwijd imperium. De liefde is wederzijds, al heeft die geen toekomst.
Elisenda Vilabrú zweert wraak na de moord op haar vader en broer door mensen van het verzet en zij zorgt voor de benoeming van Valentí Targa tot burgemeester om die wraak te bewerkstelligen. Targa is heimelijk verliefd op haar. De gevolgen van de fatale driehoeksrelatie tussen Oriol, Elisenda en Valentí werken door tot in het heden.

Duizend ogen – Samanta Schweblin

Bestel via paagman.nl

Kentukis zijn de nieuwste rage. Overal ter wereld schaffen mensen ze aan, een beetje knullig gefabriceerde panda’s, draakjes of kraaien, surrogaathuisdieren die gezelschap betekenen. De koper beslist welke kentuki hij koopt, maar hij weet niet wie degene is die het via software op afstand bestuurt en meekijkt. Alsof je een zwijgende vreemdeling uitnodigt bij je te komen wonen.
Voor Alina betekent het troost na een mislukte relatie; Emilia mist haar geëmigreerde zoon, maar heeft via de kentuki van een jonge vrouw toch het idee van huiselijkheid en contact; Enzo koopt een kentuki voor zijn zoontje maar ontwikkelt er zelf een band mee. Twaalf personages over de hele wereld voert Schweblin ten tonele.

Alice op het eiland – Daniel Sánchez Arévalo

Bestel via paagman.nl

De jonge weduwe Alice staat voor een raadsel dat ze dolgraag wil oplossen en dat te maken heeft met haar man, die een geheim blijkt te hebben. Samen met haar dochtertje Olivia en zwanger van de tweede installeert ze zich op Robin’s Island, want daar leidt het spoor onmiskenbaar naartoe. Ze ontpopt zich tot een ware spionne. Geholpen door camera’s en afluisterapparatuur wordt ze het oog dat alles ziet, het oor dat alles hoort, de getuige, en meer dan eens de redder in de nood. Maar hoe langer ze er over zwijgt, hoe lastiger het wordt om het op te biechten aan de mensen die in de loop der tijd haar vrienden zijn geworden …
Een soap, intrige en tearjerker ineen; een heerlijk zomerboek.

De kat en de generaal – Nino Haratischwili

Bestel via paagman.nl

Een psychologisch zeer geladen, duistere schuld-en-boeteroman van bestsellerauteur Nino Haratischwili. Tsjetsjenië, 1995: Noera is zeventien wanneer er een Russische legereenheid in haar dorp neerstrijkt. Het uitbreken van de Eerste Tsjetsjeense Oorlog verbrijzelt haar droom van vrijheid. Berlijn, 2016: een Russische oligarch, die ‘de generaal’ wordt genoemd, is samen met zijn negentienjarige dochter Ada naar Duitsland verhuisd. Zij is zijn oogappel, maar ze heeft vragen over zijn rol in de Tsjetsjeense Oorlog. Hij beseft dat zijn verleden hem zal blijven achter- volgen en dat het tijd is voor de afrekening. Maar daar heeft hij wel ‘de kat’ voor nodig, een eigenzinnige actrice die sprekend op Noera lijkt.

LET OP!
Deze boek-met-ebook-erbij actie staat los van het reguliere ebook aanbod van Paagman. U kunt met de code uit het boek zelf een ebook verkrijgen en lezen – volg daarvoor de instructies uit het boek – maar dit ebook verschijnt niet op uw boekenplank op paagman.nl en wordt niet automatisch op uw ereader gesynchroniseerd.

Tags bij dit verhaal
,
Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Youp van ’t Hek en Marije Tolman over de kerstklassieker Flappie

Ze vonden elkaar bij het maken van een kinderboek; afgelopen jaar verscheen...
Lees verder