Trend-alert: de legpuzzel wil graag jouw aandacht

Je volledige en onverdeelde aandacht welteverstaan. Letterlijk, want om een puzzel te kunnen maken moet je gefocust te werk gaan. De legpuzzel is opnieuw helemaal hip en we hebben zo’n vermoeden waarom.

Als je puzzelt ben je namelijk hartstikke offline bezig en daardoor, mogelijk (en hopelijk), meer ontspannen en minder afgeleid. Aan brute kracht, fantasie en wifi heb je precies niks bij het leggen van een puzzel. Misschien is dat nou juist zijn kracht? Een uitdaging die eigenlijk juist heel weinig van je vereist? Wil jij het graag eens proberen? Bekijk dan eens ons ruime legpuzzelassortiment. Van Harry Potter tot kleurexplosies.

National Geographic (mini) puzzels

Bestel National Geographic puzzels via Paagman.nl

Springt jouw tv altijd direct op National Geographic als je hem aanzet? Of zoek jij in het tijdschriftenrek altijd als eerst het gele randje op? Mooi, dan heb jij keuze uit puzzels van 100 stukjes of 1000 stukjes. Daarmee kun je dus ook prima het reclameblok nuttig invullen.

Marius van Dokkum puzzels

Bestel Marius van Dokkum puzzel via Paagman.nl

Kunstenaar Marius van Dokkum werd in de jaren negentig opgelicht door een galeriehouder en verkoopt sindsdien geen humoristische werken meer, iets waar hij juist het meest om bekend staat. Gelukkig zijn er van die werken wel puzzels gemaakt, bestaande uit 1000 stukjes.

The New Yorker puzzels

Bestel The New Yorker puzzels via Paagman.nl

Het tijdschrift The New Yorker voorziet mensen al sinds 1925 van reportages, commentaar, recensies, essays, fictie, satire en cartoons. De covers (vaak gemaakt door kunstenaars), zijn super herkenbaar en altijd pakkend. Dat dachten de makers van deze puzzels vast ook. Haal vintage beeld in huis met een New Yorker puzzel bestaande uit 1000 stukjes.

Harry Potter collectie

Bestel Harry Potter puzzels via Paagman.nl

Harry Potters fans hebben het wel heel makkelijk! Bij Paagman verkopen we namelijk de hele NY Puzzle Co. Harry Potter collectie. Deze collectie bestaat uit zeven puzzels Γ  1000 stukjes, allen covers van Harry Potter boeken. Ook leuk; als je de puzzel af hebt kun je hem inlijsten voor een heuse Harry Potter collectie aan je muur.

City puzzel magnetisch Den Haag

Bestel Magnetische puzzel Den Haag via Paagman.nl

Met deze puzzel leer je ongetwijfeld elke straat en elk hoekje van je favoriete stad kennen. Ook leuk om cadeau te geven aan nieuwe inwoners. Of is dat cru? De puzzel bestaat uit 100 stukjes en is magnetisch. Dat betekent dat je hem dus gewoon op je koelkast kunt maken! Bekijk alle steden hier.

Ridley’s Jigsaw puzzel katten of honden

Bestel Ridley’s puzzels via Paagman.nl

Groot honden- of kattenfan in huis? Met al die schattige kopjes bij elkaar kun je de plank niet misslaan. Het is aan te raden om je kat niet erg enthousiast te maken over deze puzzel, voor je het weet moet je zes keer opnieuw beginnen. De puzzels bestaan uit 1000 stukjes en verschijnt in een honden–Β  en kattenversie.

Remember puzzels

Bestel Remember puzzels via Paagman.nl

Kleur, kleur, kleur! Dat is wat je ziet als je de puzzels van Remember gaat leggen. De puzzels bestaan uit 500 stukjes en zijn verpakt in een mooie koker. Je kunt hem dus ook gerust cadeau doen aan de moderne kunstliefhebber in jouw omgeving. Kies je voor Happy, Circus, Malibu, Dots of Florina?

DOIY slow puzzels

Bestel DOIY slow puzzels via Paagman.nl

En nu even iets anders. De puzzels van DOIY zijn namelijk niet vierkant of rechthoekig, maar in de vorm van wat er op de puzzel staat. Bijvoorbeeld het hoofd van de bekende David, een wereldbol of een prachtig Monstera blad. Succes met het zoeken van de hoekjes!

Tags bij dit verhaal
Geschreven door
Meer van Hilke

Zo lees je jezelf de crisis door

Nu we hele dagen thuis zitten zou je denken: tijd genoeg voor...
Lees verder