Stationery anno 2020: Duurzaam schrijven met een uitwisbaar notitieboek van Correctbook

Wat is er nu fijner dan een notitieboekje dat je gedurende de hele dag bij je kan houden om al je hersenspinsels in op te schrijven? Juist ja; een notitieboekje waarvan je die hersenspinsels weer kan uitwissen wanneer je deze niet meer nodig hebt. Dit kan met een uitwisbaar notitieboek van Correctbook.

Zo kun je in deze digitale wereld toch nog een stukje heerlijk ouderwets schrijven ervaren zonder in gewetensconflict te raken met je milieubewuste zelf. Correctbook biedt namelijk stationery aan die oneindig herbruikbaar zijn door de speciale pagina’s en inkt. Alles wat je opschrijft, wis je zo weer uit met de achterkant van de marker of het schoonmaakdoekje dat gratis wordt geleverd bij de aanschaf van een Correctbook. Op deze manier wordt schrijven super duurzaam; je hoeft niet ieder halfjaar een nieuw notitieboek aan te schaffen en zelfs de pennen zijn hervulbaar.

‘Maar is dat dan ook nog een beetje fancy?’

Bestel Correctbook artikelen via Paagman.nl

Correctbook biedt haar stationery aan in verschillende soorten en maten, zo is er keuze uit de classic Softcover in verschillende vrolijke kleurtjes en de luxueuze Hardcover voor de zakenlui onder ons. Beide varianten zijn beschikbaar in A4- en A5-formaat. De Softcover is daarnaast ook beschikbaar in A6- en pocketformaat, ideaal als boodschappenlijstje of voor al je korte krabbels. Genoeg keuze dus!

De 20 bladen in een Correctbook zijn standaard gelinieerd of blanco, maar je kunt je Correctbook heel makkelijk uitbreiden met setjes extra pagina’s. Zo biedt Correctbook onder andere weekplanner- en to-do-pagina’s aan die door het speciale ringbandsysteem gemakkelijk in je notitieboek te klikken zijn. Zo personaliseer je jouw Correctbook helemaal zoals jij dat wilt!

Uitwissen maar toch bewaren

Mocht je notitieboekje nou vol zijn terwijl je nog meer gedachten hebt die je graag op uitwisbaar papier wilt zetten, dan kun je gebruik maken van de speciale PDF Scan App die gratis te downloaden is voor Apple en Android. Zo maak je gemakkelijk een foto van je notities die automatisch wordt omgezet in PDF-formaat. Alle notities zijn daarnaast eenvoudig onder te verdelen in zelf te maken mapjes en te delen via Dropbox.

Nogmaals op een rijtje: de voordelen en werkwijze van Correctbook

1.) Correctbook heeft dezelfde schrijfervaring als op papier.
2.) Sla geschreven notities digitaal op met de gratis Correctbook Scan app of deel ze in de Cloud.
3.) Wis notities met de achterkant van de pen, een droge/vochtige doek, de Correctbook schoonmaaksponsjes of de Correctbook schoonmaakset.

Schrijven met een missie

Met een Correctbook ben je niet alleen super duurzaam en bewust bezig, ook heeft de onderneming een toffe missie waar je bij aankoop van één Correctbook al aan bijdraagt. Per verkocht product kan Correctbook namelijk een kwartaal uitwisbaar schrijven aanbieden aan een kind in een ontwikkelingsgebied. Haar missie is om voor 2023 één miljoen kinderen te hebben voorzien van een Correctbook. Door middel van ontwikkelingsprojecten op basisscholen in ontwikkelingsgebieden zorgt Correctbook ervoor dat kinderen een Correctbook krijgen en hiermee kunnen blijven schrijven door de levering van nieuwe inkt en het vervangen van kapotte exemplaren.

Endless writing for everyone

Je kunt met jouw eigen Correctbook dus 100% volledig bewust en duurzaam bezig zijn door te schrijven. Hoe tof is dit?! Kijk voor meer informatie onze website en shop snel een exemplaar. Zo kan je ook in deze tijden nog duurzaam schrijven met een missie!

Tags bij dit verhaal
Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Thrillerauteur Thomas Enger vertelt hoe hij zijn nieuwste thriller schreef

Het boek van de galg is de nieuwe solothriller van Thomas Enger,...
Lees verder