Reis door je verbeelding met deze cadeautips

Of je nu de hele wereld over reist of liever met de kat op schoot dagenlang aan de keukentafel zit te puzzelen: doe altijd wat je het liefste doet. Op jouw manier. In jouw stijl.

Met deze cadeautips heb je voor ieder soort reiziger een geschikt cadeautje onder de boom.

1. DOIY Sweet Dreams reiskussen kat € 22,95


Dit Sweet Dreams reiskussen is je ideale reispartner. Gemaakt van zacht katoen die je kunt verwijderen en wassen, de maat is aan te passen met de verstelbare sluitriem.

2. Roger la Borde A5-notitieboek Over the Rainbow Elephant € 15,50


Luxe notitieboekje van het Engelse merk Roger la Borde, formaat A5: 210 x 150 mm., met 192 blanco pagina’s en een elastieken sluiting. Roger la Borde werkt samen met fantastische artiesten en illustratoren van over de hele wereld om de missie te vervullen van het ontwerpen, ontdekken en publiceren van ongelooflijke dingen op papier en daarbuiten.

3. Bien Moves etui Mathilde Willink, Pretty Pink Collection € 17,95


Bien Moves uit Amsterdam heeft haar 1e productielijn gelanceerd. Een kwalitatieve productlijn geïnspireerd op vrouwen en bloemen in de kunst en Nederlandse geschiedenis. Bien wil hiermee een statement maken door materiaal, kwalitatieve uitstraling en quotes en daarmee mensen aanzetten om vooral hun dromen na te jagen en moedig te zijn.

4. BlueQ dames-enkelsokken Fight Like a Girl € 9,95


Zeg het met sokken! Want er is altijd aandacht voor mooie schoenen maar sokken zijn minstens even belangrijk. Deze sokken van het Amerikaanse BlueQ zijn stoer, brutaal en een tikkie gestoord. De sokken zijn gemaakt van katoen met nylon en zijn hierdoor lekker zacht en elastisch. Sokken waar je heel lang plezier van zult hebben. Mathilde Willink is de muze voor deze kleur, haar man noemde haar zijn Show Cat. Ze toonde zich op een uitgesproken manier in de kleding van Fong Leng. De afbeelding op het etui is een schilderij geschilderd door Sylvie Overheul in 2018.

5 & 17. Hachiman opbergkoffer trunk story mini € 27,95


Hachiman is een merk uit Japan met mooie en praktische manden en opbergkoffers, die voor tal van doeleinden gebruikt kunnen worden. Met deze Hachiman Trunk Story opbergkoffer berg je jouw spullen op in stijl. De koffer geeft je interieur een vintage uitstraling in een modern jasje. Met de meegeleverde riem en het handvat kan je spullen ook eenvoudig meenemen, handig!

6. Suck UK washi-tape ‘Sushi’, set van 4 € 9,95


Suck UK een Engels merk wat zegt ‘The Greatest Gifts on Earth’ te maken. Deze set van vier speelse papieren tapes zijn ontworpen om er uit te zien als de favoriete Japanse delicatesse van iedereen. Of je nu je maki kent van je temaki, of je sashimi van je nigiri, zorg er gewoon voor dat je het verschil weet tussen echte sushi en deze leuke plakband.

7. Meri Meri party-crackers engeltjes, set van 6 € 26,-


Deze prachtige Christmas Crackers Engeltjes zijn eigenlijk te schattig om te openen! Leg deze lieve Engeltjes crackers bij de zitplaatsen van de kids aan de kersttafel, zo hebben zij gelijk iets om zich mee te vermaken en kunnen de volwassenen uitgebreid tafelen, handig! In de set zitten in totaal 6 engeltjes crackers met gouden accenten. Je opent de cracker eenvoudig door aan beide zijden te trekken. In iedere cracker zit een hoedje, een speeltje en een grapje (Engelse tekst).

8 & 9. Meri Meri kerstbordjes holographic set van 8 € 7,- en Meri Meri kerstbordjes sterren set van 8 € 8,-


Is kerst helemaal jouw ding? En kun je niet wachten om je huis weer te versieren? Laat jouw feesttafel stralen met deze te gekke shiny ster borden van het merk Meri Meri. De prachtige holografische borden zijn helemaal te gek en van zeer goede kwaliteit. Een fantastische toevoeging aan de tafeldecoratie. It’s the most wonderful time of the year!

10 & 14. Cavallini & Co vintage puzzel jellyfish € 19,95 en Cavallini & Co vintage puzzel constellations € 19,95


Elke puzzelliefhebber zal zeker genieten van deze mooie en uitdagende puzzel van 1000 stukjes van het Amerikaanse Cavallini & Co. De stukjes zitten in een katoenen zak welke in een stevige kartonnen koker zit. De koker op zich is al een eyecatcher. Inclusief een papieren reproductie van de plaat als hulp bij het puzzelen. Cavallini & Co produceert mooie en functionele producten, variërend van posters tot notebooks en stempels, altijd van hoge kwaliteit. Producten die een plezier zijn om cadeau te geven, te ontvangen en om naar te kijken.

12. DOIY The fixie pizzasnijder € 19,95


DOIY is een jong Spaans merk dat objecten tot leven brengt. Ze creëren unieke producten, die een mix vormen van een unieke dosis creativiteit, design en trends. Deze miniatuur fixie van DOIY rijdt op fabuleuze wijze jouw pizza in punten. Geen bodem is voor deze tweewieler te moeilijk om te snijden, dus zelfs de Big Americans kan hij aan. En dan nog het allerbelangrijkste: hij ziet er hartstikke hip uit!

13. Fatboy Edison the Mini set van 3 € 139,-


Bonsoir, dit is de Edison the Mini van Fatboy. Zoals zijn geuzennaam al suggereert, is dit de kleine versie van Edison the Petit. Als je een vriendelijke, maar krachtige lichtbron nodig hebt, dan is dit jouw lamp. Deze kleine zal je bijlichten, waar je hart je ook brengt. Trek maar aan zijn label et voilà! De lampjes zijn oplaadbaar en heel eenvoudig mee te nemen.

15. Bien Moves notitieboek Feminists, Pretty Pink Collection € 19,95


Metallic rose gold notebook met een geborduurde quote “We should all be female We should all be feminists”. Dit notitieboekje heeft 4 uitscheurbare kaarten met citaten en afbeeldingen. De rest van het notitieboekje bevat blanco en gestippelde pagina’s. Achterin het notitieboekje zit een zakje om kleine papiertjes in op te bergen.

16. Suck UK washi-tape ‘Space’ set van 4 € 10,50


Deze set van 4 heldere en kleurrijke washi tapes zijn perfect voor het verpakken space achtige geschenken of voor het verfraaien van je huiswerk. De ontwerpen van deze leuke papieren tapes zijn de maan, sterrenbeelden, planeten en astronauten.

18. Moleskine notitieboek limited edition Dinara Mirtalipova – Field of Dreams € 26,90


Maak een reis door de kleurrijke folkloristische kunstwerken van Dinara Mirtalipova. Dinara is een autodidact illustrator en ontwerper wiens passie voor creativiteit schittert door haar levendige folk-art geïnspireerde motieven. Dit Moleskine notitieboekje is een model uit de Limited Edition Studio-lijn: uitvoering hardcover gelinieerd, formaat large 13 x 21 cm.

19 & 11. Rice kerstboomhangers € 9,90


It’s beginning to look a lot like Christmas! Het Deense merk Rice is er ook dit jaar weer in geslaagd om weer een stijlvolle en opvallende kerstcollectie te ontwikkelen. Deze kerstproducten toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht! Rice is bij uitstek een lifestyle merk van accessoires, huishoudelijke artikelen en stationery producten. Altijd kleurrijk, vrolijk en stijlvol. De designs zijn geïnspireerd op de “goede oude tijd”, heel erg down to earth maar desondanks een beetje funky, grappig en functioneel.

Tags bij dit verhaal
, ,
Geschreven door
Meer van Britt

Laat je zien! Boeken tegen pesten

Hoe graag we ook zouden willen dat het niet zo is, pesten...
Lees verder