Niet op bezoek maar toch een cadeau onder de boom? Brievenbuscadeautjes!

Kun jij deze Kerstmis niet bij je familie, vrienden of andere geliefden op bezoek, maar wil je wel graag zorgen voor een kerstcadeautje onder de boom? Wij hebben tips voor brievenbuscadeautjes verzameld!

Wat een domper hè die nieuwe regels? We begrijpen dat het voor iedereen weer even omschakelen en aanpassen is. Misschien had jij al wat ideeën voor kerstcadeautjes bedacht of had jij zelfs jouw kerstinkopen al klaarliggen? Het is de komende weken helaas niet meer mogelijk om zelf in de winkels van Paagman op zoek te gaan naar dat perfecte cadeautje en feestdageninspiratie op te doen.

Paagman at your service!

Maar wij blijven niet stilzitten hoor en ook via onze online kanalen kunnen we je uitermate goed van dienst zijn! Is het afleveradres in Den Haag, Delft, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk of Wassenaar? Dan zullen wij de bestelling met onze eigen bezorgdienst leveren, zo ontloop je de drukte van de overlopende bezorgdiensten. Bij bestellingen vanaf €10,- bieden we overigens gratis bezorging – ook voor bestellingen via de bekende bezorgdiensten.

Brievenbuscadeautjes

Wil je zeker weten dat je cadeautje als een verrassing aankomt? Dan is een cadeautje dat door de brievenbus past een perfecte optie! De ontvanger hoeft namelijk niet thuis te zijn als het cadeautje bezorgd wordt. Alle cadeautjes pakken wij kosteloos met inpakpapier in Paagman- of kerststijl in. Dus wil jij uitpakken met de cadeautjes of gewoon een kleine attentie sturen? We hebben voor ieder budget wat opties op een rijtje gezet!

Cadeautjes voor €: Een klein gebaar om te laten zien dat je aan iemand denkt!

Blossom Books Sticky bookmarks

Bestel de sticky notes via Paagman.nl

Bijna iedereen doet het: quotes, passages en soms zelfs hele pagina’s markeren in de boeken die je leest. Vaak gaat dit met potloodstreepjes of bookmarks in bepaalde kleurcodes die je zelf bedenkt. Dat kan beter! Voor iedereen die graag memorabele momenten markeert, hebben we deze sticky bookmarks, speciaal voor de proud bookjunkies onder ons. Ook perfect te gebruiken als boekenleggertje, zo kan je op ieder moment op de bladzijde stoppen en later snel weer verder gaan. En bij iedere sticky note die de ontvanger zal plakken, zullen ze weer even aan je denken. Win-winsituatie toch?

Toon Tellegen dierenverhalen

Bestel Toon Tellegen dierenverhalen via Paagman.nl

Nu we elkaar niet  op kunnen zoeken worden er weer veel meer kerstkaarten gestuurd, maar soms is het toch lastig om zelf woorden te vinden voor wat je wilt zeggen. Ben je niet goed met woorden maar wil je wel graag een bepaalde boodschap naar iemand sturen? Dan zijn de dierenverhalen van Toon Tellegen een uitkomst! Zijn eerste bundel dierenverhalen, Er ging geen dag voorbij, werd gepubliceerd in 1984 en inmiddels zijn er al vele gevolgd. De dierenverhalen bieden de lezer troost en hoop door de mooie verhalen en diepere boodschap. En door het fijne formaatje zal het in elke brievenbus passen!

TEA Netherlands giftbox, tea tiles of tea card

Bestel thee van TEA Netherlands via Paagman.nl

Van dit cadeautje kun je twee keer plezier hebben: van het geven zelf en tijdens het opdrinken van de heerlijke thee! Twee vrienden, De Mannen van de Thee, bedachten de souvenirachtige feel good cadeautjes van TEA Netherlands. De thee wordt lokaal en biologisch geproduceerd en is bovendien heel erg lekker! De verpakkingen zijn ook net even anders dan anders met een knipoog naar de feestdagen  – SanTEA Claus anyone? – of een heuse TEA card, een unieke postkaart  gevuld met losse thee die je met een normale postzegel kan verzenden. Stuur ’n kopje thee naar familie, vrienden of wie je ook maar wilt verrassen!

Cadeautjes voor €€: Boeken die door de brievenbus passen!

Ernest van der Kwast – ILYAS

Bestel ILYAS via Paagman.nl

Dat ons Boek van de maand november, ILYAS, door de brievenbus past heeft de auteur eigenhandig bewezen. Schrijver Ernest van der Kwast kwam zijn boek bij ons signeren en stapte vervolgens voor ons op de fiets om zijn nieuwe roman ILYAS bij mensen thuis te bezorgen. Dit leverde veel blije gezichten op! Maar ook klanten die het boek niet persoonlijk konden ontvangen hoefden zich geen zorgen te maken: het boek past perfect door de brievenbus! In zijn roman ILYAS toont Ernest van der Kwast de enorme kloof tussen arm en rijk in Nederland met humor en scherpe observaties.

Splinter Chabot – Roze brieven

Bestel Roze brieven via Paagman.nl

Niet één brief, maar een hele verzameling brieven in de bus met Splinter Chabots tweede boek (binnen een jaar!). Splinters eerste boek CONFETTIREGEN was voor velen een boek vol herkenning. Er volgden talloze persoonlijke reacties; uit deze reacties is Roze Brieven ontstaan. Om zichtbaar te maken wat soms onzichtbaar is en om te vertellen wat te vaak wordt verzwegen. Opdat sommige verhalen niet in een lade verdwijnen, maar op een nachtkastje belanden.

Ellen Hoog en Kelvin de Lang – Hem versus haar

Bestel Hem versus haar via Paagman.nl

Is bij jouw cadeautjesontvanger de discussie over het kerstdiner nog steeds gaande? Dan is het kookboek Hem versus haar een schot in de roos. Hockeyster Ellen Hoog en haar man Kelvin de Lang weten alles van discussies die in de keuken ontstaan. Zo eet zij graag plantaardig met veel groente, fruit en af en toe vis. Hij wil juist graag extra koolhydraten, eiwitten en zo nu en dan een stukje vlees. Gelukkig hebben ze dé oplossing voor stellen die hier ook mee worstelen: in Hem versus haar staan heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor met een twist voor hem en haar. Met dezelfde basis maak je twee verschillende gerechten zodat beiden kunnen genieten.

Header Designed by pch.vector / Freepik
Geschreven door
Meer van Britt

Warning: moms in danger! De beste domestic noir-thrillers

Er is een nieuwe trend op thrillergebied. Er duiken namelijk steeds meer...
Lees verder