Joebelabambam! Op avontuur met de Gorgels!

Mensenkinderen opgelet! Er komt een nieuw avontuur van de Gorgels aan.

Hallo Mensenkinderen! Welkom in de wereld van de Gorgels. Gorgels beschermen hun Mensenkind tegen allerlei griezelige Brutelaars en verschijnen alleen ’s nachts. Overdag slapen ze in hun goed verstopte holletjes onder de grond.

De Gorgels en de grote operatie

Bestel het nieuwste deel van de Gorgels via Paagman.nl

Bobba voelt al dagen onrust. Het stormt en er is een grote golf Rilbibberbrutelaartjes op komst. De helft van de kinderen in de naburige stad is ziek geworden. Hij roept alle Buurgorgels naar buiten om ze te waarschuwen. Bobba en Belia verslaan bijna alle Brutelaartjes. Maar dan wordt Melle ziek… Bobba zet een grote operatie in gang van Doorsluisgorgels, Geneesgorgels en Waakgorgels. Want Gorgels doen alles om ervoor te zorgen dat hun Mensenkind weer beter wordt. Joebelabambam!

Reserveer snel het nieuwe deel van de Gorgels hier zodat jij hem als eerste in huis kunt te hebben.

Nog meer Gorgel-plezier!

Ga kleuren met de Gorgels en download hier knotsgekke Gorgel kleurplaten: Geef de Gorgelbessen kleur of ga op bezoek in het Hol van Bobba!

JOEBELABAMBAM! Welke Waakgorgel past het best bij jou? Doe snel de test!

Melle, zijn zusje Limoni en de Gorgels Belia, Bobba en de Grijze Gorgel hebben al heel veel avonturen meegemaakt met de Brutelaars en Kotsbalgers… Heb jij ze al gelezen?

Deel 0.5 – De wereld van de Gorgels

Bestel De Gorgels #0.5 via Paagman.nl

Ken jij de Gorgels al? Ze wonen op het Eiland, in hun goed verstopte holletjes onder de grond. Ze zoeken bramen en Gorgelbessen in de duinen terwijl de kleine Gorgels op het strand spelen. Elke nacht gaat de kleine Gorgel Bobba naar school. Daar leert hij alles over de natuur en de geheime, magische krachten van de Gorgels. Over Mensenkinderen en… Brutelaars, de nare wezens die kinderen grieperig of verkouden maken als de R in de maand zit. Wanneer Bobba groot en sterk en snel genoeg is, krijgt hij een foto van het Mensenkind over wie hij zal gaan waken. Een jongetje met krullen… Melle! Bobba gaat op reis, klaar voor zijn eerste avontuur. Joebelabambam!

Deel 1 – De Gorgels

Bestel De Gorgels #1 via Paagman.nl

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft…

Deel 2 – De Gorgels en het geheim van de gletjser

Bestel De Gorgels #2 via Paagman.nl

Melle en zijn familie zijn op vakantie in de Alpen. Midden in de nacht wordt Melles zusje Limoni in paniek wakker. Waar is haar rugzak? En nog belangrijker, waar is haar eigen Gorgel, Belia?
Dat is het begin van een superspannend avontuur waarin het spoor leidt naar de gletsjer, die langzaam begint te smelten nu het warmer wordt. Melle, Bobba en Limoni maken kennis met Murmeltieren, roofvogels, Berggorgels en Kotsbalgers. Ze worden geholpen door Katja, die alles weet over de gevaren van de bergen…

Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Hoe fictie de oorlog in Oekraïne bijna beter kan duiden dan non-fictie

Op 24 februari 2022 leek de Russische inval in Oekraïne een nieuwe...
Lees verder