Hulp nodig voor Den Haag kiest het beste boek van 2017?

De hele maand januari nodigen wij alle lezers in Den Haag uit om een stem uit te brengen op het beste boek van 2017. De boekverkopers van Paagman hebben een selectie gemaakt van 12 van de beste boeken die in 2017 zijn verschenen en waar je op kunt stemmen. Hulp nodig?

We begrijpen namelijk goed dat het best lastig is om tussen al deze boeken je absolute favoriet te vinden. Als ze bij het spelprogramma 1 tegen 100 escapes in mogen zetten, mogen wij ook wel van een kleine hulplijn gebruik maken toch? Daarom willen wij iedereen een handje helpen en hebben wij de 12 genomineerde boeken in een flowchart verdeeld. Zo is er voor ieder wat wils. Beantwoord de vragen en kom erachter welk boek het beste bij je past. Om nu al op te stemmen of om eerst nog even met dit regenachtige winterweer lekker op de bank te lezen.

Heb je een keus gemaakt? Stem en win mooie prijzen, zoals één van de 25 Paagman CadeauCards ter waarde van € 20,17 of één van de 10 boekenpakketten bestaande uit de 12 door de boekverkopers van Paagman genomineerde titels. En staat je favoriete boek er toch echt niet bij? Geen nood, je kunt ook zelf je eigen keuze opgeven. Enige voorwaarde is dat het boek is verschenen in 2017.

De 12 genomineerde boeken zijn in willekeurige volgorde: Yuval Noah Harari, Homo Deus; Sonja Barend, Je ziet mij nooit meer terug; Yotam Ottolenghi, Sweet; Karin Slaughter, Goede dochter; Tal Maes, 111 plekken in Den Haag die je gezien moet hebben; Haruki Murakami, Idea verschijnt – De moord op Commendatore; Annet Schaap, Lampje; Francine Oomen, Oomen stroomt over; Andy Griffiths, De waanzinnige boomhut 78; Maartje Paumen en Robèrt Misset, Paumen: Altijd tot het uiterste; Marjolijn van Heemstra, En we noemen hem; en Tommy Wieringa, De heilige Rita.

Geschreven door
Meer van Britt

De Paagman Pageturners tippen déze boeken voor Turning Pages!

Op zaterdag 4 februari halen we BookTok opnieuw naar onze grote winkel...
Lees verder