Back to school met de essentials van Oxford!

Met de schoolspullen van Oxford kun je tijdens je studie je voordeel doen op verschillende vlakken. Zo zijn er voordeelpakketten, is er een handige app en zijn er specifieke producten die je helpen studeren.

Want als student heb je behoefte aan kwalitatief goede en liefst niet te dure schrijfspullen, mocht je nog schrijven. Maar wist je dat je doordat je schrijft, je je lesstof beter kan onthouden? Je hersens moeten harder werken tijdens het schrijven dan tijdens het typen. En wist je dat je daarmee hoger zou kunnen scoren?

Krap bij kas? Pak je voordeel met het Oxford 2+1 pakket!

De collegeblokken van Oxford zijn perfect voor je studentenportemonnee. Dit pak bevat namelijk drie A4 collegeblokken, twee zwarte en een turquoise. Daarmee kun je extra lang vooruit. Het extra gladde en extra witte papier zorgt ervoor dat je zonder enige moeite al je aantekeningen kwijt kan. Maar hoe tof zou het zijn als je die aantekeningen direct kan delen met je medestudenten?

Van handgeschreven notitie naar PDF

Aantekeningen overtypen kost je veel te tijd, daar ga je niet aan beginnen! Er een foto van maken? Ja, dat kan, maar de kans is groot dat die verloren gaan tussen al je foto’s van het stappen, je selfies en andere kiekjes. Daar heeft Oxford iets op bedacht!

Met o.a. de Oxford Collegeblokken, flashcards en projectboeken kun je al je handgeschreven notities direct inscannen, opslaan en delen met de app SCRIBZEE. Heb je dus je samenvatting klaar en wil je hem delen met je medestudenten? Easy! Raak je wel eens losse blaadjes kwijt met die ene belangrijke aantekening erop? Ook dat is verleden tijd.

Vanaf nu kun je je notities met de SCRIBZEE App inscannen, opslaan en delen. Al je notities staan dan centraal opgeslagen, je kunt ze organiseren in mapjes en met een druk op de knop PDF’s van meerdere pagina’s delen met je medestudenten. Sharing is caring!

Studeren kan ook leuk zijn!

Ben je al bekend met flashcards? Dat zijn die handige kaartjes die je helpen om bijvoorbeeld moeilijke begrippen of een vreemde taal, op een makkelijke manier te onthouden. Op de voorkant van de flashcard schrijf je je definitie of je vraagstelling en op de achterkant schrijf je het antwoord. En, pssst, weet je nog dat je door het schrijven dingen beter onthoud? Doordat je de lesstof zelf alweer aan het schrijven bent maak je direct weer extra stappen om het beter tot je te nemen.

Flashcards zijn er in verschillende formaten en kleuren. De kleuren kunnen je bijvoorbeeld weer helpen om dingen uit elkaar te houden. De flashcards van Oxford zijn ook compatibel met de SCRIBZEE app, daarmee kun je met een kleurensysteem heel handig studeren! Probeer het een keer!

Gestructureerd studeren met de Oxford Projectboeken

Heb je ook behoefte aan extra structuur? Dan kunnen de projectboeken van Oxford hierin wel uitkomst bieden. De projectboeken van Oxford stellen je in staat om verschillende vakken of verschillende projecten heel handig te organiseren. Door de vier gekleurde secties van het boek kun je voor ieder vak of project een andere kleur gebruiken, zo raak je nooit het overzicht kwijt.

Voorin zit er een handig opbergvak waar je diverse losse documenten in kwijt uit. En stel dat je vaker je aantekening uit je notitieboek scheurt en opbergt in een ordner of ringband, dan kan dat ook, elk vel is namelijk 4 gaats geperforeerd. Ook het projectboek is compatibel met SCRIBZEE!

Back to school met Oxford!

Alle Oxford producten uit deze blog zijn verkrijgbaar bij Paagman, in de winkels of online. Doe er je voordeel mee en leer beter studeren met de flashcards. Scan je aantekeningen in zodat je ze niet meer kwijtraakt. Werk overzichtelijk en gestructureerd met de verschillende tabs van de projectboeken. Voor al je vragen, tips of toffe content volg je Oxford op @oxfordgeneration_bnl!

Tags bij dit verhaal
Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Aan wie geef jij een prentenboek cadeau?

Vanaf 13 mei ligt Ik zou wel een kindje lusten voor maar...
Lees verder