14 x originele cadeaus voor Valentijnsdag❤️

Valentijnsdag komt alweer om de hoek kijken. Wij hebben cadeau-inspiratie op een rijtje gezet waarmee je sowieso originaliteitspunten zult scoren!

Misschien ben je al heel lang samen met je liefje en weet je niet meer wat je nu weer moet bedenken of heb je pas net een relatie en wil je met iets verrassends komen. Een beetje hulp bij het maken van de juiste keuze kan nooit kwaad, dus daarom deze 14 originele cadeautips voor Valentijnsdag.

1. Tony’s Chocolonely Valentony

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Met de Valentony melkchocoladereep met stukjes framboos en fudge met natuurlijk roos aroma heb je twee in één te pakken: een bossie rozen én een reep chocolade. En dat in de vorm van een hartje. Daar ga je toch helemaal van framblozen? Dus geef ‘m aan je lieffie, je moeder of wees je eigen hartendief en geef ‘m lekker aan jezelf. Eat your heart out!

2. Love is in the air dobbelspel

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Krijg antwoorden op je brandende vragen met de Legami Love is the Answer – Hart van Antwoorden. Geen dilemma is te groot of te klein voor deze behulpzame meerzijdige dobbelsteen. Of je nu onzeker bent over het verklaren van je ware gevoelens, stoppen of het volgen van je dromen, dit magische hart is er om je te helpen. Met 20 mogelijke antwoorden, van “Make it happen” tot “The stars say yes”, ben je in goede handen.

3. TEA Netherlands giftbox, tea tiles of tea card

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Van dit cadeautje kun je twee keer plezier hebben: van het geven zelf en tijdens het opdrinken van de heerlijke thee! Twee vrienden, De Mannen van de Thee, bedachten de souvenirachtige feel good cadeautjes van TEA Netherlands. De thee wordt lokaal en biologisch geproduceerd en is bovendien heel erg lekker! De verpakkingen zijn ook net even anders dan anders met een knipoog naar de feestdagen  – ga bijvoorbeeld voor Bisous, Bisous! Red Lips, Hart van Goud of een Warm Hug of Tea – of kies voor een heuse TEA card, een unieke postkaart  gevuld met losse thee die je met een normale postzegel kan verzenden. Stuur ’n kopje thee naar familie, vrienden of wie je ook maar wilt verrassen!

4. Hartvormige stressbal

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Wil jij je geliefde helpen het stressniveau te verlagen? Laat je geliefde het hart van de stressbal net zo hard kloppen als je eigen hart! De Legami Anti-Stress Bal is een leuk en attent geschenk. Deze kantooressential verlicht stress, oefent de spieren in je hand en tovert zeker een glimlach op het gezicht van romantische zielen.

5. Valentijnspuzzel

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Cavallini & Co produceert mooie en functionele producten, variërend van posters tot notebooks en stempels, altijd van hoge kwaliteit. Producten die een plezier zijn om cadeau te geven, te ontvangen en om naar te kijken. Met de Valentijnspuzzel zal je zeker de liefdesboodschap over kunnen brengen. En als je de puzzel dan ook nog eens samen gaat maken, ben je zeker van een paar onverdeelde aandacht met elkaar.

6. Date dobbelstenen

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Is elke date een gok? Laat de dobbelstenen voor je beslissen! Date in Progress is een set van 3 dobbelstenen van Legami waarmee je al je afspraakjes kunt plannen! Elk van de 6 vlakken op elke dobbelsteen geeft een suggestie voor hoe jullie de avond door zullen brengen: van wat te eten, tot een filmgenre, tot een activiteit om samen van te genieten. Ook met de Gift Republic Date Dice twijfel je nooit meer waar je naar toe zult gaan met je date. Gooi de dobbelsteen en kom er achter of je gaat dansen, bowlen of misschien een hapje eten?

7. Magneethartje

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

De Legami Magnetic Clip – Heart helpt je om kabels netjes te houden en tovert een glimlach op ieders gezicht met zijn schattige ontwerp. Veelzijdig en praktisch, wat het een perfect cadeau maakt om te geven aan iemand waarvan je wil dat ze vaak aan je denken. Zo is het magnetische hartje ook geschikt voor het bevestigen van een pen aan een notebook, het organiseren van een stapel losse vellen, en nog veel meer.

8. Hartjeslepels

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Het leuke Deense merk Rice heeft meerdere lepels in de vorm van hartjes in hun assortiment. Met hun hartvormige siliconen lepel of set van vier superleuke maatlepels van melamine in de vorm van hartjes voeg je een beetje extra liefde toe aan je kookkunsten. Bonustip: maak gelijk een ontbijtje op bed met je hartvormige cadeautjes. Dit cadeautje laat niemand onberoerd!

9. Melanine dienblad

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Het melamine servies van Rice staat bekend om zijn vrolijke kleurtjes, de superkwaliteit en stevigheid! Het servies fleurt iedere tafel op, is kindvriendelijk en ideaal voor onderweg of buiten bij de picknick. Dus maak dat ontbijtje maar klaar met de hartjeslepels en breng het weg op dit leuke dienblad!

10. Moleskine notitieboekje

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Dit populaire, klassieke Moleskine notitieboekje is een handzaam aantekeningenboekje. Uitermate geschikt voor het maken van schetsen, tekeningen en aantekeningen. Voorzien van een elastiche sluiting, kaft uitgevoerd in imitatie-leer, ronde hoekjes, zuurvrij papier en opbergvak voor losse blaadjes. Een fijne manier om te laten zien dat je aan iemand denkt én om te zorgen dat ze aan jou denken. In de kleur van de liefde is het sowieso een schot in de roos!

11. Hartvormige rietjes

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Valentine’s Day sucks? Met deze hartvormige rietjes in ieder geval wel! Hartjes hebben natuurlijk een hogere fun factor dan ronde rietjes en laten we eerlijk zijn, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Je lover zal jouw drankjes zeker waarderen wanneer je deze hartvormige rietjes in hun glas serveert. De rietjes zijn een prachtige zoete creatie van het bekende merk Suck UK. Perfect voor smoothies, cocktails en limonade drankjes…

12. Thermofles met hartjesprint

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Een mooie drinkfles in roestvrij staal in de prachtige ‘Sweet Heart’-print. Deze leuke thermosfles  is voorzien van een printje met rode hartjes op een lichtroze achtergrond. De drinkfles is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook superpraktisch, gemakkelijk bruikbaar en van goede kwaliteit. De vloeistof blijft tot 12 uur lang heet of 24 uur koud.

13. Love at first write potlood

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

Liefde maakt geen fouten… nou ja, misschien af en toe een spelfout! Leg de pen maar weg en kies voor iets dat meer vergevingsgezind is: het hartvormige Love at First Write potlood van Legami. Met dit potlood in je handen, zullen je gevoelens vrijelijk op het papier vloeien! Dat gun je toch iedereen?

14. Het Bucketlist boek voor koppels

Bestel 👆❤️ via Paagman.nl

In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Of jullie nu pas een week of al jaren samen door het leven gaan, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar! Dankzij dit boek zullen jullie elkaar nog beter leren kennen, zullen jullie spannende avonturen beleven en met een beetje geluk laat het zelfs al jullie dromen uitkomen

Op onze website delen wij nog véél meer valentijnsinspiratie. Love is in the air? Echt wel!

Tags bij dit verhaal
Geschreven door
Meer van Britt

Alle ministers opgelet! Leeslijst voor het nieuwe kabinet

Deze lijst is een oproep aan kabinet Rutte IV, want boektitels over...
Lees verder