14 cadeautips voor 14 februari

Verras degene die je lief is met iets moois, leuks of liefs. Zo kun je laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Wij hebben genoeg tips voor inspiratie!

Denk bijvoorbeeld aan onze mooie valentijnscollectie van Meri Meri en Rice met mooie bordjes, bekers en sieradendoosjes, stuur een mooi kaartje van Cavallini & Co, of geef een mooi boek cadeau.

1) Bee my valentine (Blossombs)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Blossombs zijn kleurrijke bloem ‘bommetjes’ gemaakt in Nederland met 100% natuurlijke ingrediënten en een biologische – speciaal voor bijen en vlinders – samengestelde zadenmix van wilde bloemen. Gooi de Blossombs overal en geef kleur aan je eigen buurt: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, kale berm of langs de sloot! Het enige wat jij nog moet doen is wachten op een regenbui (of een gieter gebruiken) en de Blossombs doen de rest!

2) Big Hug badzout (Legami)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Legami heeft een uitgebreid valentijnsdagassortiment met bijvoorbeeld deze hartvormige zeepconfetti voor in de badkuip. Perfect om misschien wel samen met jouw Valentijn, lekker te ontspannen in bad. Want waarom genoegen nemen met een warm bad als je jezelf kunt onderdompelen in de liefde? De hartvormige zeepconfetti voor in bad van Legami is perfect om je partner te verrassen met een romantisch bad of om jezelf te verwennen in bad. Als de harten smelten, laten ze een unieke geur en een sfeer van grote liefde achter.

3) Raffia broodmandje (Rice)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

De raffia broodmandjes van Rice zijn een echt uniek cadeau – de mandjes zijn namelijk handgemaakt dus geen twee producten zijn hetzelfde. De mandjes zijn verkrijgbaar in de kleur rood of roze met een schattige geborduurd hartje in het midden en met twee handvatten. Als je hier dan ook nog een zelfgemaakt ontbijtje in serveert dan weet je zeker dat je harten zult stelen!

4) Cadeauverpakking voor wijn (Stewo)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Ook als je je valentijnscadeautje niet bij Paagman koopt, staan wij voor je klaar. Bij het merk Stewo houden ze namelijk van design. Het nog leuker maken van het geven van een geschenk is hun grootste missie. Een groot assortiment van mooi cadeaupapier en exclusieve geschenkverpakkingen en dat volgens de laatste trends en kleuren. De voortdurende ontwikkeling en de moed om buitengewone ontwerpen te implementeren maken de geschiedenis van Stewo uniek. Als je dus een lekkere fles wijn voor je Valentijn koopt, pak je ‘m met ons assortiment extra mooi en liefdevol in!

5) Blossom pink notitieboek A5 (Correctbook)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Met een duurzaam cadeau zoals een notitieboek van Correctbook draagt je Valentijn jouw hartenkreet sowieso lang bij zich. Correctbook maakt Uitwisbare en herbruikbare notitieboeken. Vergelijkbaar met een whiteboard in schriftvorm, maar dan beter! Aantekeningen drogen binnen enkele seconden en vlekken daarna niet meer. Maak deze Valentijnsdag een onuitwisbare indruk!

6) Better Together sleutelhanger (Legami)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Los de puzzel van de liefde op met deze duo-sleutelhangers. Aan deze sleutelhanger kan je allebei ontzettend veel sleutels hangen… zelfs de sleutels tot je hart! Geef jezelf het ene puzzelstuk en jouw Valentijn de andere helft. Zo zal dit cadeau jullie onafscheidelijke bondgenoot worden en je vergezellen op de bodem van elke tas en in elke zak om je in staat te stellen terug te keren naar de belangrijkste plaats: thuis. Jullie partnerschap zal eeuwig duren, net als de kleuren van deze emaille sleutelhangers.

7) Perfect Kissing Spray (Legami)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Je hebt misschien altijd zin in een kus, maar hoe zit het met je adem? Je wil niet het signaal afgeven dat je vindt dat je Valentijn uit de mond stinkt, maar mochten jullie een zetje nodig hebben om die eerste kus te delen dan is deze mintspray perfect. Wie weet – handig om deze spray standaard in je handtas of broekzak te houden… 😉

8) Flamtastique olielamp (Fatboy)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Op zoek naar een hartverwarmend leuk cadeau? Dan is dit wel een Flamtastique idee… Want wat is er nou leuker dan samen om een vuurtje zitten? Flamtastique XS is een lookalike olielamp die dat kampvuurgevoel naar binnen brengt, zo op je tafel. Voor extra sfeer bij je borrel, etentje, of als je zin hebt om naar de vlammen te staren. Dit sterke olielampje is klaar voor hele sterke kampvuurverhalen.

9) Cup-Puccino porseleinen koffiebeker (Legami)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Dit witte kopje van New Bone China-porselein van Legami brengt een warme gloed aan lichaam, ziel en geest dankzij het hartenthema. Met deze koffiebeker als cadeau kan je Valentijn elke keer weer opnieuw gevuld worden met een warm gevoel – slok na slok, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Nu maar hopen dat je Valentijn geen porseleinen hart heeft!

10) Vierkant kussen deep blush (Fatboy)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Is jouw Valentijn om te kussen? Geef een kussen! Met velvet kussens creëer je al snel een luxe, warme sfeer, en zit je heerlijk comfortabel op je bank. En ben jij niet altijd aanwezig bij jouw hartendief? Met het ultiem zachte kussen van Fatboy hebben ze in ieder geval iets anders om te knuffelen.

11) Big Hug badzout (Tea Netherlands)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Deze Valentijnsdag kan je natuurlijk een bosje bloemen kopen, maar je kan ook strooien met bloemen! In deze badzout zitten gedroogde bloemetjes, groene thee en bergamot verwerkt. Gun jezelf en jouw Valentijn wat extra me-time met deze badzout.

12) Notitieboekje A5 (Leuchtturm1917)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Schrijven met de hand is denken op papier. Gedachtes groeien in woorden, zinnen en tekeningen. Herinneringen worden verhalen. Ideeën worden omgezet in projecten. Aantekeningen inspireren inzicht. We schrijven en begrijpen, leren, zien en denken – met de hand. Dit notitieboekje als cadeau wordt éxtra leuk als je er zelf ook nog een berichtje voor je Valentijn inschrijft.

13) Langwerpig kussen met hartjes (Rice)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Ook van het merk Rice hebben we hele knuffelbare kussens – met hartjes zelfs. Dit prachtige fluwelen kussen met hartjes zal zeker een mooie decoratie zijn in jouw Valentijns woonkamer of op het terras! Leg het kussen neer op de bank voor een romantische uitstraling en de rest volgt vast vanzelf.

14) Roze Flip wekker (Lexon)

Bestel 👆💕 via Paagman.nl

Kan jouw Valentijn wel een wake-upcall gebruiken? De Lexon Flip RCC is een fantastische wekker, met een verbluffend eenvoudige bediening. Als de “ON” kant naar boven wijst, dan staat het alarm aan. Je zet de wekker uit door het apparaat te draaien. Op deze manier wijst de “OFF” kant naar boven. De wekker is compact van formaat en hierdoor ook ideaal voor op reis. Kan je na het geven van dit cadeau gelijk samen een tripje plannen!

Tags bij dit verhaal
Geschreven door
Meer van Britt

14 cadeautips voor 14 februari

Verras degene die je lief is met iets moois, leuks of liefs....
Lees verder