Moederdagcadeau’s waar mama ook echt iets aan heeft

In de (online) winkels kan je er al weken niet omheen: Moederdag komt er aan. Maar misschien kunnen we dit jaar iets (zelfgemaakts) geven waar mama écht iets aan heeft en blij van wordt.

Met deze cadeautips ben je verzekerd van het “liefste kind van het jaar”-predikaat!

1. DIY Boekenlegger

Dit cadeau is zelfgemaakt, makkelijk te maken, superleuk om te zien én heel functioneel voor alle moeders die van lezen houden!

1. Maak een leuke foto van jezelf (of kinderen) met de handen omhoog waar denkbeeldig een touw wordt vastgehouden.

2. Print de foto uit in kleur op ca. 15 cm

3. Schrijf op de achterzijde een leuke tekst voor mama

4. Knip de boekenlegger voorzichtig uit

5. Laminieer de boekenlegger en knip nogmaals de boekenlegger voorzichtig uit

6. Maak met een perforator op de plek van de handen een gaatje waar je een touwtje doorheen doet

KLAAR!

2. Bien moves notitieboekje Rachel Ruysch € 19,95

Bestel bij Paagman.nl

Dit mooie notitieboekje heeft 4 uitscheurbare kunstkaarten met schilderijen van bloemen. De rest van het notitieboekje bevat blanco en gestippelde pagina’s. Achterin vind je een vak voor kleine papieren. Formaat: 13,5 x 18,5 x 1,5 cm.

3. Tea Netherlands – de heerlijkste theetjes in leuke verpakking

Bestel via Paagman.nl

Tea Netherlands heeft een heel origineel assorTEAment van verschilende theesoorten in heel leuke verpakkingen, van kaarten tot taartpunten, allemaal uit het Cabinet of CuriosiTEAs. Een heerlijk kopje thee met een leuke herinnering is eigenlijk voor iedereen een mooi cadeau!

4. Rice – vrolijke spullen waar mama blij van wordt

Bestel via Paagman.nl

Het Deense lifestyle Rice heeft van accessoires, huishoudelijke artikelen, en sinds kort ook stationery producten. Altijd kleurrijk, vrolijk en stijlvol. Daar wordt mama vrolijk van! Ze staan bekend om hun kleurrijke melamine, handgemaakte manden en met de hand geglazuurd aardewerk. De designs zijn geïnspireerd op de “goede oude tijd”, heel erg down to earth maar desondanks een beetje funky, grappig en functioneel.

5. Verwachting van Anna Hope € 22,99

Bestel via Paagman.nl

Voor veel moeders zal dit een herkenbaar boek zijn. In het boek worden 3 vriendinnen een aantal decennia gevolgd. Het gewicht van de maatschappelijke verwachtingen heeft deze vrouwen gevangen in een patroon van succes, vruchtbaarheid en moederschap. Een prachtig boek over moederschap en vriendschap.

7. De zevende zus van Lucinda Riley € 24,99

Bestel via Paagman.nl

Bijna alle moeders maak je blij met een mooi boek, lekker verdwijnen in een andere wereld voor een paar uurtjes is de ultieme manier om tijd voor jezelf te besteden. Het langverwachte zevende deel van de hitserie De zeven zussen is eindelijk daar. En… nu heeft Lucinda Riley ook nog eens verklapt dat er toch ook nog een achtste deel komt, weliswaar volgend jaar pas, maar toch! De zevende zus is voor elke Lucinde Riley fan een verlanglijstjes-item.

 8. Cavallini & Co vintage puzzels € 19,95

Bestel via Paagman.nl

Elke puzzelliefhebber zal zeker genieten van deze mooie en uitdagende puzzel van 1000 stukjes van het Amerikaanse Cavallini & Co. De stukjes zitten in een katoenen zak welke in een stevige kartonnen koker zit. De koker op zich is al een eyecatcher. Inclusief een papieren reproductie van de plaat als hulp bij het puzzelen. Cavallini & Co produceert mooie en functionele producten, variërend van posters tot notebooks en stempels, altijd van hoge kwaliteit. Producten die een plezier zijn om cadeau te geven, te ontvangen en om naar te kijken.

9. Dopper €12,50

Bestel bij Paagman.nl

Vecht samen met Dopper tegen plasticvervuiling met de beste serie flessen ter wereld, voor de wereld! Verras je moeder met een cadeau wat ze opnieuw en opnieuw kan blijven gebruiken. Een mooie herinnering die ze altijd met zich mee kan dragen! Dopper is zojuist verschenen met een aantal nieuwe hippe kleurtjes die de waterfles zowel praktisch als stylish maken!

10. Over leven in het wild €20,99

Bestel via Paagman.nl

Over leven in het wild van Martine van Zijll Langhout gaat over wat je kunt leren van wilde dieren, over het durven loslaten van vanzelfsprekendheden en over het overwinnen van je angsten. Ze neemt de lezer mee naar haar wildernis, waarin de dreiging niet alleen van haar patiënten komt, maar ook uit onverwachte hoek: de stropers. Het leven in de wildernis blijkt niet makkelijk: vele malen wordt ze op de proef gesteld en vraagt ze zich af of ze zich er ooit thuis zal voelen. Een hartverwarmend boek vol met avonturen en dierenliefde.

Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Duizelingwekkende nieuwe John Green

Het nieuwe boek van John Green verscheen in Nederland op dezelfde dag...
Lees verder