Maak eens een ander ontbijt

Afbeelding uit Het Love & Lemons Kookboek

Het ontbijt wordt gezien als de “belangrijkste maaltijd van de dag” Hoewel tegenwoordig de meningen hierover verschillen blijft het natuurlijk goed om aandacht te besteden aan wat je eet. Er is namelijk veel meer mogelijk dan de standaard kom muesli met een hand bosbessen er bovenop.

In deze boeken staan veel heerlijke ideeën voor een heerlijke en andere start van de dag. Goedemorgen en eet smakelijk!

Yoghurt door Yoghurt Barn op Paagman.nl - €15,00
Bestel op Paagman.nl – €15,00

1. Yoghurt – Yoghurt Barn

De Yoghurt Barn is een eetgelegenheid waar je de heerlijkste gerechten met yoghurt kunt eten. Door dit fijne overzichtelijke boek met prachtige foto’s en verrassende yoghurt recepten van de chef-koks kun je nu ook thuis genieten van al die lekkernijen. Probeer bijvoorbeeld de pannenkoekjes met yoghurt en boekweit! Of kom eerst voorproeven in de Haagse vestiging van de Yoghurt Barn aan Plaats 25.

Bestel op Paagman.nl - €20,00
Bestel op Paagman.nl – €20,00

2. All Day Bowls – Denise Kortlever

Bowl recepten zijn “hot”. Al het goede in één kom. Zowel supergezonde ontbijtrecepten zoals de smoothiebowl met granola, als echte comfortfood recepten om lekker mee op de bank te kruipen in gezelschap van een goed boek of je favoriete serie.

 

Bestel nu op Paagman.nl - €24,99
Bestel nu op Paagman.nl – €24,99

3. Slow – Georgina Hayden

Inspiratie voor als je geen haast hebt. Hoewel de recepten zeker niet allemaal uren in beslag nemen is de rode lijn in dit boek; neem de tijd en bereid je voedsel met liefde. Voor het ontbijt is de romige havermoutpap een fijne klassieker!

 

 

Bestel op Paagman.nl - € 20,00
Bestel op Paagman.nl – € 20,00

4. All Day Breakfast – Denise Kortlever

Vol ontbijt- en brunch inspiratie met recepten van over de hele wereld en foto’s om bij te watertanden. Van snelle shakes tot stapels pancakes, in dit boek vind je het allemaal. Ontbijttip voor na een avondje stappen: bacon & eggsandwich met chipotleketchup.

 

5. Het beste uit Delicious

Het culinaire tijdschrift Delicious bestaat tien jaar en dat wordt gevierd met een boek met een selectie van de beste recepten van afgelopen jaren. Natuurlijk ook met een keur aan fijne ontbijtrecepten.

Met aandacht een ontbijt maken

Die aandacht kan bestaan uit het zorgvuldig besmeren van je geroosterde boterhammetje met roomboter en aardbeienjam en het roeren van je koffie, of uit het maken van de perfecte smoothie met chiazaad en amandelmelk. En een snel ontbijt hoeft zeker niet saai te zijn! Of is er vandaag misschien tijd om heerlijk langzaam en lui op te starten en een beetje te kokerellen? Een uitgebreid ontbijt, of misschien wel een brunch als je lekker laat je bed bent uit gekomen. Dan zijn de mogelijkheden nog uitgebreider. Van zelfgebakken broodjes tot culinaire hoogstandjes met truffel en champagne.

Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Potter na 20 jaar nog steeds niet uitgetoverd

Tekst: Saskia Loomans en Naomi Kokkes Op 26 juni is het twintig jaar...
Lees verder