15x schoencadeautjes onder een tientje

Wanneer hoopvolle mini-mensjes ’s nachts liggen te slapen, zijn Sinterklaas en zijn pieten net als elk jaar druk met het opsporen en vullen van lege schoentjes. In een jaar waarin alles anders is, is het fijn dat deze traditie probleemloos door kan gaan.

Op 14 november komt Sinterklaas samen met zijn entourage aan op een geheime locatie ergens in Nederland. Spannend! Vanaf dat moment is het weer ‘schoenzetten’ geblazen. In ruil voor een wortel of tekening krijg je zelf een mooi cadeau (of een streng briefje, zoals ik die ooit kreeg). Paagman helpt de goedheiligman graag een handje met dit lijstje van de leukste schoencadeautjes onder de €10.

1. Meri Meri tattoos

Als het op schattigheid aankomt scoort het merk Meri Meri standaard een 10! Deze tattoos komen in verschillende designs; van stoere dino tot lief katje. Een klein cadeautje dat perfect in een kinderschoentje past.

2. Ontsnap uit dit boek – Egypte

Ben je bekend met escaperooms? Wat dacht je dan van een escapeboek? Om te ontsnappen uit Egypte hoef je de deur niet uit. Dit boek geeft je drie kansen om te ontsnappen en alle middelen mogen ingezet worden.

3. Diashow sterren en planeten

Richt dit kleine zaklampje thuis op je muren of plafond voor een heuse eigen diashow! Het bevat 8 planeten en 16 sterrenbeelden.

4. DOIY sleutelhanger Lama

Het wordt heel lastig om je sleutel kwijt te raken met deze oversized sleutelhanger van DOIY. Mocht je hem toch even kwijtraken, dan wordt je door deze vrolijke lama extra gelukkig wanneer je ze weer vindt.

5. Magnetische boekenlegger

Is jouw schoenzetter een boekenwurm die overal boeken mee naar toe sleept? Dan kan een gewone boekenleggers er nog wel eens eruit vallen. Daar heb je met deze magnetische boekenleggers geen last meer van. Verkrijgbaar in elk denkbaar design.

6. Waterfles pusheen de kat

Ken je pusheen de kat? Nog niet? Deze schattige grijze bolle kat werd ontworpen als figuur in stripverhalen en is gebaseerd op de echte kat van de maker Claire Belton. De kat is zo populair geworden dat je deze nu overal kunt vinden, zoals onder andere op deze snoezige waterfles.

7. De Gorgels Kleurboek van Bobba & Belia

Creatieve gorgelfans in huis? Dan raden we de sint aan om dit cadeau zeker te overwegen. Het past misschien niet in kleine kinderschoentjes, maar het zal zeker voor een brede glimlach zorgen!

8. Leeslampje – Tiny Book Light

Op de donkere dagen onder de dekens met een goed boek? Nog even snel een hoofdstuk aflezen voor het slapen gaan? Maak het je kleine boekenwurm extra makkelijk en knus met dit kleine leeslampje dat je op de cover van je boek kunt bevestigen. Ook verkrijgbaar in de kleur roze.

9. Vingerpoppetjes dino

Rawr! Met deze stoere vingerpoppetjes kun je je eigen poppenkast maken. Een set bestaat uit 5 stuks. Je kunt in feite dus in je eentje spelen, maar misschien doet er wel iemand met je mee voor een spannend nieuw verhaal?

10. Kidsweek moppenboek deel 8

Een perfect schoencadeautje voor geboren komieken. In dit moppenboek van Kidsweek staan allemaal grappen en raadsels die betrekking hebben op eten en drinken. Zoals: Waarom ligt de bakker in het ziekenhuis? Omdat hij is aangevallen door een tijgerbolletje!

11. Nagelvijl katjes

Heeft in jouw huis een mini Nikki Tutorials haar schoen gezet? Tip de sint dan zeker deze nagelvijlen van Suck UK. Gegarandeerd purrrrrrrrfecte nagels!

12. Vriendenboek dino’s

Zo leer je je vrienden pas echt goed kennen! Vraag je vrienden, klasgenoten of sportmaatjes om het boek in te vullen om erachter te komen wat ze nou écht belangrijk vinden en hoe ze over jou denken.

13. Vriendenboek eenhoorns

Waar hebben je vrienden een hekel aan? Wat willen ze later worden? Wat is hun lievelingsprogramma? Je komt er allemaal achter door hen dit super vrolijke vriendenboekje in te laten vullen.

14. New York jigsaw puzzel

Mogelijk dat je zelf ook nog aan de bak komt bij het maken van deze 2-in-1 jigsaw puzzel. Met de 140 stukjes creëer je een prachtig New Yorks beeld dat zowel het dag- als het nachtleven laat zien.

15. Nijntje corduroy sleutelhanger

Nijntje is een heel lief konijntje met een heel zacht vachtje. Wordt nijntje jouw vriendin? Door nijntje aan jouw sleutelbos te doen staat ze altijd klaar om op avontuur te gaan.

Alle schoencadeautjes koopt de Sint natuurlijk eenvoudig en snel via Paagman.nl! Onze hulppieten pakken de cadeautjes kosteloos in mooi Sintpapier in.

Tags bij dit verhaal
Geschreven door
Meer van Hilke

Tien kinderkookboeken voor mini-chef’s

Dit artikel is voor iedereen die een mini-chef kent of wilt worden!...
Lees verder