Check, check, dubbelcheck: dé schoolspullenchecklist voor een vliegende start

Checken maar! In één keer klaar met al je schoolspullen kopen met deze handige schoolspullenchecklist. Maak van jouw schooljaar een feestje!

Schriften, pennen, agenda’s en mappen: wat ze met elkaar gemeen hebben? Allereerst zijn het items die jij ieder schooljaar weer nodig hebt en ze zijn natuurlijk allemaal verkrijgbaar bij Paagman. Maar daarnaast zijn het stuk voor stuk producten die je betrekkelijk eenvoudig elders kunt vinden. Bij Paagman willen we het dagelijkse leven makkelijker en leuker maken met inspiratie van de bovenste plank.

Alle bekende merken en essentials voor je schoolspullen vind je bij onze winkels in het Centrum van Den Haag (Lange Poten 41), in Scheveningen (Frederik Hendriklaan 217) en in Westfield Mall of the Netherlands (Leidschendam). Ook in Delft (Choorstraat 1) en via onze website www.paagman.nl kan je bij Paagman terecht. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. We zijn 7 dagen per week geopend!

In één keer al je schoolspullen kopen en ook nog genieten van allerlei lekkers, meedoen aan winacties en demonstraties en naar huis gaan met een goedgevulde goodiebag? Kom dan naar onze Shoppingnights!

Geschreven door
Meer van Redactie Paagmag

Bouw je eigen Muizenhuis!

Het Muizenhuis ken je misschien al van de populaire kinderboeken reeks. Het...
Lees verder