De Paagman Pageturners tippen déze boeken voor Turning Pages!

Op zaterdag 4 februari halen we BookTok opnieuw naar onze grote winkel in de Westfield Mall of the Netherlands.  Ontmoet YA-auteurs, andere lezers en kom winkelen met leuke kortingen! Onze content creators de Paagman Pageturners zijn natuurlijk ook van de partij. En tippen nu alvast hun favo boeken!

Sommige lezers hebben een hele overzichtelijke, gestructureerde nog-te-lezen-lijst, terwijl anderen wel wat sturing kunnen gebruiken. Hoe je leeslijst er ook uitziet, één ding hebben we allemaal gemeen: er kunnen vast nóg meer boeken op! De Pageturners helpen je door hun ultieme favoriete boek te tippen. Tijdens Turning Pages 4 februari kan je boeken kopen met allerlei mooie stapelkortingen. Dus kom maar door met die lijst!

Marlies Hartman – marlybooks

Het weeshuis in de azuurblauwe zee – TJ Klune

Bestel 👆 via Paagman.nl

Waarom Het weeshuis in de azuurblauwe zee? Omdat dit mijn favoriete boek was van 2022. Een heel mooi geschreven en er staan prachtige teksten in! Een ook zit er veel humor in! Ik ga dit boek in 2023 ook zeker herlezen!

Chaya Staal – gitanareads

Verity – Colleen Hoover

Bestel 👆 via Paagman.nl

Verity is een boek dat mij ‘s nachts heeft wakker gehouden. Het is een ijzersterke thriller met ongelofelijke plottwists die je niet ziet aankomen. Ik garandeer je dat als je begint je hem vervolgens niet meer kan wegleggen!

Dilayra Verbrugh – gayotic_leest

She Gets the Girl – Rachael Lippincott

Bestel 👆 via Paagman.nl

Dit is mijn favoriete boek, omdat het een typische 90s romcom is maar dan met meer diversiteit. De karakters zijn beiden geweldig en relatable. She gets the girl is gebaseerd op de verhaal van de auteurs wat het extra schattig maakt.

Qasim Ramzan – qasim.rmzn

This Wicked Fate – Kalynn Bayron

Bestel 👆 via Paagman.nl

Dit is al een tijd mijn favoriete boek. Het tweede deel van een tweedelige serie genaamd This Poison Heart. Het is een prachtig verhaal vol magie en mythologie met veel verdriet en gevoel. Ook is het een aanrader voor als je houdt van planten!

Manon Borgen – Booksbymanon 

The No-Show – Beth o’Leary

Bestel 👆 via Paagman.nl

Dit boek heeft alle ingrediënten voor een perfect verhaal: romantiek, mysteries, vriendschap, onverwachte wendingen & leuke hoofdpersonen. Ik heb het boek in slechts een paar dagen uitgelezen, maar denk er maanden later nog steeds aan.

Aaron Staal – Aaronleest

A Little Life – Hanya Yanagihara

Bestel 👆 via Paagman.nl

Het is het meest aangrijpende, meeslepende en krachtigste boek wat er is. Ondanks de heftigheid en beladenheid van het boek en de MC is het een genot om te lezen! Elke emotie heb ik gevoeld van intense blijdschap en geluk tot diep bedroefd en bijna agressief.

Als je nog meer Young Adult boekentips van de Paagman Pageturners wilt dan kan dat, want op zaterdag 4 februari zijn ze er allemaal bij! Kom jij ook naar Turning Pages? Koop nu nog snel je kaartje!

Tags bij dit verhaal
, ,
Geschreven door
Meer van Britt

Kijk mee naar de Heroes of the sea

De Duitse fotograaf York Harvest  volgt in zijn boek “helden van de...
Lees verder