BookTok book haul 💸 dit zijn dé hits van Turning Pages februari 2023

Zaterdag 4 februari hadden wij weer 400 book lovers in onze winkel in de Westfield Mall of the Netherlands. Mandjes vol boeken gingen langs de kassa’s. Sommige titels nog meer dan andere titels. Wij zetten de meest verkochte boeken op een rijtje. Wie weet haal je hier nog nieuwe inspo uit!

En wil jij nou nooit meer info over YA evenementen en boekentips missen? Zo kan jij bijvoorbeeld als eerste op de hoogte zijn wanneer we weer een nieuwe editie van ons YA/BookTok event Turning Pages organiseren. Laat je gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en mis niks!

1. 9780349433448 – The fine print (Dreamland Billionaires #1), 9780349433455 – Terms and Conditions (Dreamland Billionaires #2), 9780349433479 – Final Offer (Dreamland Billionaires #3)

Bestel 👆 via Paagman.nl

Stond bij de vorige editie van Turning Pages het eerste deel van de Dreamland Billionaires-serie nog op de tiende plek, nu staat de serie stijf bovenaan! De Dreamland Billionaires-serie bestaat uit drie met elkaar verbonden standalones waarin elk boek één van de drie miljardairbroers volgt. Het derde deel van deze serie verscheen vlak voor het Turning Pages-evenement, dus niet gek dat zoveel van jullie dit boek mee naar huis namen.

2. 9780349436326 – King of wrath

Bestel 👆 via Paagman.nl

Billionaires waren een terugkerend thema deze Turning Pages, want het eerste deel van de Kings of Sin-serie van Ana Huang gaat ook over een miljardair!  Dit verhaal gaat over Dante Russo die houdt van controle, zowel persoonlijk als professioneel. De miljardair CEO was nooit van plan om te trouwen tot de dreiging van chantage hem dwingt tot een verloving met een vrouw die hij nauwelijks kent: Vivian Lau.Vivian Lau is de dochter van zijn nieuwste vijand, juwelenerfgename en dé manier om haar familie in de hoogste regionen van de high society te krijgen. Hoewel de ruwe, ongrijpbare Dante niet haar idee van een droompartner is, stemt ze uit plichtsbesef in met hun gearrangeerde huwelijk. Maar het maakt niet uit hoe mooi of charmant ze is. Hij zal er alles aan doen om het bewijs en hun verloving te vernietigen. Er is maar één probleem: nu hij haar heeft… kan hij het niet opbrengen haar te laten gaan. En het ergste wat zij kon doen gebeurt ook: verliefd worden op haar toekomstige man. De Kings of Sin-serie zal bestaan uit zeven miljardair romances met de zeven hoofdzonden als thema.

3. 9781405955317 – A Thousand Boy Kisses

Bestel 👆 via Paagman.nl

Rune Kristiansen en Poppy Litchfield ontmoetten elkaar als kinderen en zwoeren voor altijd vrienden te zijn. Als tieners groeide hun vriendschap uit tot een liefde die een leven lang zou duren. Maar hun wereld stortte in toen Rune naar zijn geboorteland Noorwegen werd gestuurd. Twee jaar later is Rune terug, en Poppy is klaar om hun lang en gelukkig leven te beginnen. Maar de jongen die terugkeert is niet de Rune die ze zich herinnert. Wat is er gebeurd waardoor haar lieve, attente Rune is veranderend in deze vreemde onbekende? En zal het geheim dat Poppy met zich meedraagt hen dichter bij elkaar brengen of hen voor altijd scheiden?

4. 9780349434278  – Twisted love (Twisted #1), 9780349434315 – Twisted games (Twisted #2), 9780349434339 Twisted hate (Twisted #3), 9780349434285 Twisted Lies (Twisted #4)

Bestel 👆 via Paagman.nl

Net als bij de vorige Turning Pages-editie was de Twisted-serie niet aan te slepen! Speciaal voor onze bezoekers had Ana Huang een boodschap ingesproken. Deze steamy & dreamy new adult romances zijn verslavend en verdienen het om op de TBR-lijst van elke boekenliefhebber te staan. De boeken van deze TikTok-sensatie verkennen de romantiek tussen bezitterige, dominante alfamannetjes en de vrouwen die smelten voor deze mannen. Fans van slow-burning romantiek en de enemies-to-lovers tropes zijn helemaal weg van deze serie. Lezers wacht een duistere en verwrongen reis met deze hedendaagse romans! Deze boeken worden wel aanbevolen voor 18+ lezers vanwege de expliciete inhoud.

5. 9780008365943 – How to Kill Your Family

Bestel 👆 via Paagman.nl

How to Kill Your Family is dwangmatig, ontwrichtend en schandalig grappig. Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder om hulp heeft afgewezen, zweert ze wraak en begint ze elk lid van zijn familie te vermoorden. De lezers zitten op de eerste rij als Grace de familie één voor één afmaakt – en het resultaat is even gruwelijk als vermakelijk in deze duistere stoeipartij over klasse, familie, liefde… en moord. Maar dan wordt Grace gevangen gezet voor een moord die ze niet heeft gepleegd.

6. 9781398525689 – Icebreaker

Bestel 👆 via Paagman.nl

Hannah Grace brengt kunstschaatsers en ijshockeyers samen in haar boek Icebreaker. Anastasia Allen is al sinds haar vijfde een kunstschaatsster en doet er alles aan om te winnen. Ijshockeyer Nathan Hawkins heeft nog nooit een probleem gehad dat hij niet kon oplossen. Als aanvoerder van de Maple Hills Titans weet hij dat de verantwoordelijkheid om het ijshockeyteam op het ijs te houden op zijn schouders rust. Wanneer een misverstand ertoe leidt dat de twee teams een baan delen, waarbij Anastasia’s partner gewond raakt, ruilt Nate zijn stick in voor panty’s, en een enge coach voor een nog enger exemplaar. Het paar zit op meer dan één manier aan elkaar vast, maar dat is prima, want Anastasia houdt niet eens van hockeyspelers…toch?

7. 9781405955560 – A million kisses in your lifetime

Bestel 👆 via Paagman.nl

Het verhaal in het tweede deel van de Lancaster Prep-serie bewijst maar weer dat ware liefde echt gebeurt wanneer je het het minst verwacht… Wren Beaumont is een model studente. Vriendelijk, slim en mooi, ze is geliefd bij iedereen op Lancaster Prep. Iedereen behalve de geheimzinnige, humeurige campus bad boy Crew Lancaster. Hij is de zoon van de familie die de school bezit en Crews leven lijkt gemakkelijk – maar met een overheersende vader en hoge verwachtingen, is het allesbehalve. Daarom heeft hij geen tijd voor mensen als Wren. Maar als hun levens onverwachts botsen, ontdekt Wren dat er meer is dan goede cijfers – en Crew begrijpt eindelijk hoe het is om om iemand anders dan zichzelf te geven… Zouden zij het meest onwaarschijnlijke koppel van de school kunnen worden?

8. 9789463494021 – Grijs (Blossom Books Shorties)

Bestel 👆 via Paagman.nl

Tijdens het auteursinterview op het podium reikte Carlie van Tongeren het eerst exemplaar van haar nieuwe boek uit aan Pageturner @gitanareads. Grijs maakt deel uit van de Blossom Books Shorties: korte, toegankelijk geschreven novelles voor jongeren. Na een avond dansen en flirten tijdens het laatste strandfeestje van de zomer, lopen Chaja en Wes samen de duinen in. Beiden houden echter een ander gevoel over aan wat er daar gebeurt. Wes is trots op zijn verovering, hoewel hij weleens betere seks heeft gehad. Chaja had iets heel anders voor ogen toen ze meeliep en geeft zichzelf er de schuld van dat ze Wes niet heeft gestopt. Wat is de impact van deze avond als ze elkaar weer zien op school? Grijs is een allesbehalve zwart-wit verhaal over consent.

9. 9789463967679 – Unsinkable


Bestel 👆 via Paagman.nl

Ook bestsellerauteur Lotte van den Noort was te gast tijdens ons podiumprogramma! Zij vertelde honderduit over haar obsessie met de Titanic en het boek Unsinkable dat daaruit ontstond. Want je kent het verhaal, maar is dat echt hoe het is gegaan? Katharina Thompson wil niets liever dan naar Amerika gaan om daar een toekomst op te bouwen met haar verloofde. Wanneer ze als kamermeisje aan de slag kan op de Titanic, is dat een kans die ze gretig aanneemt. Maar het lot van de Titanic gooit roet in het eten. Katharina’s broer waarschuwt haar dat ze geen voet op het schip moet zetten. De Titanic is gedoemd om te zinken en daar is niet alleen een ijsberg de oorzaak van. Unsinkable is gebaseerd op een van de grootste complottheorieën ter wereld.

10. 9781398515697 – The Seven Husbands of Evelyn Hugo

Bestel 👆 via Paagman.nl

ONE MORE TIME FOR THE PEOPLE IN THE BACK! De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo bekroonden wij in oktober 2020 al tot ons Boek van de maand, maar inmiddels kunnen we wel spreken van een evergreen. Dit boek wordt bij Paagman nog steeds liefkozend door alle collega’s Evelyn genoemd: “Heb jij Evelyn al gelezen?” hoor je regelmatig in de wandelgangen. Deze titel wordt al door zo veel collega’s omarmd… The Seven Husbands of Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid is een internationale lezersfavoriet, over het leven en de geheimen van Hollywood-icoon Evelyn Hugo: Evelyn is negenenzeventig als ze besluit om na jaren van stilte eindelijk de waarheid te vertellen over haar glamoureuze, maar door schandalen geteisterde leven. Wanneer ze hiervoor de onbekende reporter Monique Grant benadert, is niemand zo verbaasd als Monique zelf.  In het luxueuze New Yorkse appartement van Evelyn luistert Monique gefascineerd naar haar verhaal. Evelyn openbaart een leven van nietsontziende ambitie, onverwachte vriendschap, grote liefde en de prijs van roem.

Wie weet, misschien kan je hier je lijstje voor Turning Pages #3 al mee aanvullen?

Tags bij dit verhaal
,
Geschreven door
Meer van Britt

Lekker lezen in de herfstvakantie met de leesbingo 📚📝

Yes! Het is bijna herfstvakantie! Lekker een week niet naar school dus...
Lees verder