Exclusief leesfragment van het langverwachte slotdeel: De zevende Zus!

Lucinda Riley heeft bij veel lezers het hoofd op hol gebracht met haar hitserie De zeven zussen. Na zes meeslepende verhalen is het nu eindelijk tijd voor de ontknoping. We hebben even moeten volhouden, maar 6 mei is het dan eindelijk zo ver, het zevende en laatste deel, De zevende zus verschijnt!

Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. Dat vormt het vertrekpunt voor deze ongeëvenaarde reeks, waarbij iedere dochter op zoek gaat naar haar eigen afkomst, en naar de verdwenen zevende zus. En juist dit laatste staat centraal in het laatste deel: De zevende zus.

De zevende zus 

Bestel alle boeken van De zeven zussen via Paagman.nl

Na de onthulling van Georg Hoffman dat de missende zus misschien is gevonden, ontdekken Maia en Ally dat er maar twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland en een tekening van een bijzondere stervormige ring. Ze besluiten dat CeCe, die in Australië woont, op onderzoek uit moet. Er begint een race tegen de klok om de ontbrekende zus te vinden, en de zoektocht voert de zussen over de hele wereld. Elke zus probeert haar spoor te volgen – in Nieuw Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland – maar ze lijken steeds een stap achter te lopen…

Ben je nog niet bij gelezen, ben je de volgorde kwijt of wil je meer weten over De zeven zussen serie? Hier hebben we alles over de serie verzameld.

Ben je ook hooked aan De zeven zussen en kan jij niet wáchten om in De zevende zus te beginnen? Lees dan hier exclusief het eerste hoofdstuk van De zevende zus.

Geschreven door
Meer van Eveline

Exclusief leesfragment van het langverwachte slotdeel: De zevende Zus!

Lucinda Riley heeft bij veel lezers het hoofd op hol gebracht met...
Lees verder